5 Manieren om een ​​#OOTD te nemen zoals Blake Lively

Er zijn zoveel redenen om Blake Lively te volgen op Instagram , van previews van de beste goodies die je kunt vinden op haar lifestyle-website Bewaar je voor de intieme glimp in haar niet-aanbiddelijke relatie met manlief Ryan Reynolds (ja, de drukknopen van hem doen geen pijn). En, natuurlijk, er is de dichtbije blik op haar begerige stijl.

Blake is al lang een van onze go-to girls voor beauty + fashion tips - baby bump or no - en heeft ons zelfs geïnspireerd om onze oudere te updaten stukken die precies op de trend passen (met een beetje DIY-elleboogvet natuurlijk!). Maar de laatste tijd is het de manier waarop Blake haar outfits heeft gebroken die ons in het oog hebben gekregen. Bij nadere beschouwing (aka nadat we uit de verlammende haartrance waren geknapt), blijkt dat haar feed rijp is met tips die je kunnen helpen om je # OOTD's naar het volgende niveau te brengen. Scrol hieronder voor vijf door Blake goedgekeurde trucs waarmee je eenvoudig je selfie-selfie kunt maken.

BlakeLiveltOOTD1

1. De gouden regel van selfies doorbreken : als je je snap echt wilt laten voelen alsof het allemaal is over je outfit (versus alles over JOU), kijk niet naar de camera. Door 'kaas' tegen je schoenen te zeggen, leid je je volgers om je keu en zone op te nemen over de details van de kleermakers, zoals hoe je deze tops moeiteloos hebt gelaagd, hoe je denim-op-denim-look super chic hebt gemaakt of, in Blake's hoe perfect die jurk is voor een zomerse bruiloft.

BlakeLivelyOOTD2

2. Richt de Cam naar beneden (Way Down) : Blake's Instas zijn in feite een badge voor het drukke meisje - ze heeft geen tijd om te vinden een passende achtergrond, wacht op een perfecte verlichting of een touw in iemand om op het eerste niveau snaps te maken. Dus draait ze de camera naar beneden (helemaal naar beneden). Taille-down framing is haar handtekening van laat, wat haar de gelegenheid geeft om te pronken met beide waanzinnig gorg-hakken-hakcombinaties en flitsen met alle accessoires op het volgende niveau, inclusief vingerbling en arm-snoepjes. Voor degenen onder ons die gooien op spijkerbroek en enkellaarzen en noem het een dag, zet je onderste helft in focus kan * eigenlijk * helpen je een creatievere dressoir te worden.

BlakeLiveltOOTD3

3. pronken met je opties : We hebben allemaal dat moment van overpeinzing waar we vallen voor een nieuw merk of een nieuwe ontwerper. Maar ook al zou dat kunnen resulteren in het spuien van alle dingen, je zult ze waarschijnlijk niet allemaal op hetzelfde moment dragen. Kun je niet kiezen tussen die blazer en kimono, of die hakken en flats? Neem een ​​momentopname van uw besluitvormingsproces. Het geeft niet alleen een leuk gevoel achter de schermen aan je feed, maar het is ook een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je volgers regelmatig terugkomen om te zien welke niet-live-zonder optie de boventoon voerde.

BlakeLivelyOOTD4

4. Deel uw stijlrisico's : Of u nu monochroom naar een hoger niveau tilde door uw jeans te matchen met uw lipkleur aan uw tas (whoa!) Of die gevoelde combinatie van een gala -waardige jurk met een eigenzinnige clutch die je een dag later achterover laat hangen of trending, het documenteren van je style-risico's zou de gemakkelijkste manier kunnen zijn om je unieke POV in je vierkanten te stempelen, om maar te zwijgen van het geven van je volgers iets nieuws + creatiefs om naar te kijken in een overstroming van spelen-het-safers.

BlakeLivelyOOTD5

5. Heb een #FashionFaceOff : Wanneer solo poseren eenzaam wordt, pak een vriend die in een vriendelijke / super-serieuze teen-tot-teen met je gaat competitief spel van Raid Your Bestie's Closet / Who Wore It Best. Stel een tijdsbestek in, breek door die kledinglawine en maak je klaar voor de harten (en LOL's) om in te rollen!

Welke beroemdheden volg je op social media voor stijlinspiratie? Deel uw lijst met supersterrenlijsten voor kleermakers met ons in de onderstaande reacties.

(Uitgelichte foto via Theo Wargo / NBC / Getty; Foto's via @blakelively)