7 Totaal onverwachte manieren om uw Myers-Briggs-resultaten te gebruiken

Opgesplitst in vier belangrijke kwadranten, de Myers-Briggs persoonlijkheidstest is een redelijk betrouwbare manier gebleken om veel over jezelf te leren. Resultaten zijn vooral handig in professionele situaties (werkgevers houden ervan!), Waar persoonlijkheidsquizzen je droomcarrière kunnen onthullen, je kunnen helpen je creativiteit te maximaliseren en met je collega's te communiceren. Maar inzicht in wat je aanzet kan je ook helpen om een ​​aantal uitzonderlijke levenskeuzes te maken in de zeven onderstaande gebieden. 1.

myb2

Nieuwe dingen proberen. Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het kennen van uw persoonlijkheidstype is het begrijpen van hoe u leert. Maar het leren hoeft niet te stoppen wanneer u de school of het kantoor verlaat! Gebruik uw zelfkennis over hoe u informatie absorbeert als kracht om te genieten van alles wat u probeert, of het nu gaat om het maken of coderen. Kies met opzet voor nieuwe activiteiten en instellingen waar u floreert . 2.

De perfecte workout ontdekken. De wereld van workouts is helemaal onbegrensd. Van CrossFit tot Snowga en zelfs YouTube-video's die je in je bed kunt doen, er is geen gebrek aan leuke manieren om in vorm te blijven. Val je aan de extraverte kant? Een high-energy groep zweetseeks is waarschijnlijk perfect voor jou. Houd je van één-op-één liefdeskwaliteit en ultra-persoonlijke interacties? Een persoonlijke trainingsafspraak kan je sokken uitslaan. Wat het ook is, gebruik uw resultaten om een ​​omgeving te kiezen die u motiveert om in beweging te komen! 3.

myb

Decoreren en stylen van uw huis. Je huis is een weerspiegeling van JOU, dus is het logisch dat je tijd met anderen doorbrengt een grote invloed kan hebben op je ontwerpstijl en interieurarrangement. Extraverte mensen zijn een match made in heaven voor lichte ruimtes bedoeld voor entertainment, terwijl meer introverte types zeker een gezellig boekenhoekje zullen waarderen. Uw resultaten kunnen ook in belangrijke mate uw keukenstijl inspireren. 4.

Uw geld beheren als een totale pro. Overweeg uw besluitvormende brief (gevoel versus denken) wanneer u denk na over hoe u uw geld beheert. Als u meer een denker bent, kunt u de voor- en nadelen van een financiële verplichting of aankoop objectief afwegen. Als je meer een voeler bent, kun je emotionele beslissingen nemen. Besteed ook aandacht aan het organisatiegedeelte van uw testresultaten. Bent u een beoordelaar, die elke regel volgt? Of een waarnemer die geneigd is om spontaan te zijn? Kijk of er ruimte is om de buidelrnen los te maken of bezuinig op onnodige "in het moment" uitgaven. 5.

Liefde en romantiek vinden. 'Ze zijn niet van mij', is letterlijk nooit meer waar geweest - het vinden van de perfecte partner voor je persoonlijkheid is moeilijk ! Omdat compatibiliteit de ultieme sleutel is tot elke geweldige relatie, gebruikt u al uw resultaten om te begrijpen wat voor soort persoon een aanvulling is op uw persoonlijkheid. Wees eerlijk over je sterke en zwakke punten. Ben jij een ISFJ die dol is op opvoeding? Een ESTJ die graag optreedt als voogd? Het maakt niet uit, weet gewoon dat er iemand is die een geweldige match voor je is. 6.

myfb

De beste vriendschappen hebben. Net als romantische relaties, zijn vriendschappen een speciale band die echte compatibiliteit vereist. Wees slim over het raken van de stad met je squadron en maak tijd om te genieten van een kopje koffie met je BFF, zodat je je extraverte leuke fix krijgt zonder volledig te verbranden. Behandel meningsverschillen en drama ook beter door effectiever te communiceren met je vrienden van elk persoonlijkheidstype. Weten wat resoneert met hen zal het veel gemakkelijker maken om de liefde, onverdeelde aandacht en zorg te tonen die ze nodig hebben. 7.

Uitblinkt in alle dingen carrière. Weten hoe je werkt en communiceert met anderen helpt ONMIDDELLIJK op kantoor, dus gebruik alle vier de kwadranten om een ​​rockstar-medewerker te worden door je sterke kanten te spelen. U kunt uw resultaten ook gebruiken om een ​​specifiek baan- of carrièrepad te kiezen. ESFP-typen zouden bijvoorbeeld geweldige acteurs en ontwerpers maken, terwijl ENTJ-persoonlijkheden slagen als advocaten en onderzoekers. Bekijk enkele voorgestelde taken voor elk van de 16 typen om een ​​idee te krijgen van wat voor u zou kunnen werken. Welk Myers Briggs-persoonlijkheidstype ben jij? Doe mee aan het convo op Twitter @fijngenoegenandCo!

(

Foto's via Getty )