9 Kickstarters to Gift Your Valentine's Day Crush

Met Valentine's Day net om de hoek, zijn we al aan het denken over het perfecte geschenk om onze significante ander te geven. In plaats van het veilig te spelen met chocolatey-goodies, dachten we dat we het zouden opsplitsen om onze speciale persoon iets meer te krijgen ... innovatief. Dat klopt - we raken Kickstarter en Indiegogo aan voor de coolste crowdfunds om onze partners te laten zwijmelen.

JUISIR

1. JUISIR: Als uw belangrijkste squeeze een van de miljoenen mensen is die een nieuwjaarsresolutie hebben gemaakt om in 2017 schoon te eten, is deze nieuwe juicer misschien de levenslijn waarnaar u op zoek bent. Met behulp van ongeveer acht ton kracht, is de aantrekkingskracht van deze krachtige juicer dat het helemaal GEEN reiniging vereist. Vul de zak gewoon met fruit en groenten, druk op je sap en recycle de zak. Klaar en gedaan.

Inirv React

2. Inirv React: Een vuurtje in je huis is de ergste nachtmerrie van een ouder. Dat is de reden waarom Inirv React zo revolutionair is - het stelt zijn gebruikers in staat hun kookplaat rechtstreeks vanaf hun smartphone te bedienen. Bovendien zorgt de combinatie van sensoren en elektronica ervoor dat het apparaat hoge niveaus van rook, aardgas en gebrek aan beweging detecteert en automatisch reageert door uw kachel uit te schakelen.

TwoEyes

3. TwoEyes: het is geen groot geheim dat virtual reality de volgende grote technische trend is, maar het maken van VR-video's van hoge kwaliteit is nog steeds best moeilijk met de apparaten van vandaag. Of toch was het tenminste ... TwoEyes is de eerste binoculaire 360 ​​graden VR 4K-camera die het menselijk gezichtsvermogen weerspiegelt. Maak je klaar om * alles * te fotograferen in VR.

ProofEyewear

4. Proof's Sticks x Stones Collection: na verschijning op Shark Tank in seizoen vier, schoot de populariteit van deze milieuvriendelijke brillenfabrikant omhoog. Nu zijn ze terug op Kickstarter met een nieuwe bril die zeker net zo populair zal zijn: de Sticks x Stones-collectie. Gemaakt van leisteen, deze glazen zijn lichtgewicht, duurzaam en hella stijlvol.

ServingPride

5. Trots dienen: terwijl vreemd bewustzijn de hele tijd sterker wordt, is het nog steeds vrij moeilijk om een ​​definitieve bron voor queer geschiedenis te vinden. Dit queer history dinner party handbook wil dit veranderen door games, recepten en, belangrijker nog, de geschiedenis van LGBT-piepgeluiden op te nemen in een interactieve les die net zo leuk is als informatief.

6. HoldUms: dit eenvoudige maar geniale product is perfect voor de gal die * geobsedeerd * is met het organiseren van alles. In plaats van je dure bril te laten achterhalen door stof op je nachtkastje te verzamelen, biedt HoldUms een slanke en stevige manier om ze te laten zien.

Anti-Snore Wearable1

7. The Anti-Snore Wearable: als je partner snurkt, heb je waarschijnlijk een aantal behoorlijk uitgebreide manieren geprobeerd om hem te laten pijpen. Aangezien ongeveer 70 procent van de mensen alleen snurken wanneer ze op hun rug slapen, trilt deze handige wearable wanneer hij snurkende geluiden detecteert, zodat je naar je zij kunt omkeren en kunt stoppen met snurken. Hé, het moet beter zijn dan een hoofdkussen naar de darmen!

MARA_PEN

8. MARA PEN: Of u nu een verkoopster, een docent of een ingenieur bent, deze nieuwe, door het meisje goedgekeurde presenteerpen zal uw pitch absoluut verhogen. Hiermee kun je je cursor besturen met de beweging van je hand, waardoor het gemakkelijk wordt om informatie te markeren en je publiek te winnen.

Gene

9. Gene: Iedereen weet dat gehydrateerd blijven belangrijk is ... maar het handmatig opnemen van elk glas water dat je drinkt kan een ENORME verspilling van tijd lijken. Deze nieuwe slimme waterfles volgt automatisch je dagelijkse hydratatiegedrag met behulp van een bijbehorende app en markeert je voortgang op het scherm.

Ben je momenteel een back-up van coole Kickstarters? Tweet ons door @fijngenoegenandCo te vermelden.

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.

(Uitgelichte foto via Proof Eyewear)