Schoonheid Mythbuster: zijn blauwe wimpers het geheim van grotere, helderdere ogen?

De claim: een pop van toevoegen helder blauw in je ogen zorgt ervoor dat ze groter en helderder lijken. Klinkt geweldig en zo, maar niet iedereen wil 24/7 technicolor-wimpers rocken. In plaats van mijn wimpers in helder blauw te bedekken voor deze Beauty Mythbuster, wilde ik zien of het toevoegen van slechts een hint van blauwe kleur langs de basis van de wimpers echt een verschil maakte als een meer subtiele kijk op de mascara hack. Lees verder om mijn bevindingen te ontdekken.

Screen Shot 2016-01-25 at 6.17.14 PM

Als iemand die er 100% vermoeid uitziet, heb ik de gelegenheid aangegrepen om deze benadering op de proef te stellen. Ik kan allll het oogverblindende gebruik dat ik kan krijgen gebruiken. Terwijl ik altijd bereik voor mijn betrouwbare gekleurde eyeliner (paars is voor mij en mijn groene ogen), wist ik niet hoe de felblauwe tint eruit zou zien. Naast het openen van de ogen, is deze piepkleine blauwe pop een beginnersvriendelijke manier om aan boord te komen met de trend in blue eye-make-up die vorig jaar optrad bij NYFW. Kortom, het was moeilijk voor me om een ​​reden te vinden om NIET te enthousiast te zijn om deze beauty-mythbuster op de proef te stellen.

Omdat we een sterke kleuruitbetaling nodig hebben om deze mythe aan het licht te brengen de test, priming van de wimpers is een belangrijke eerste stap. Een witte primer zoals L'Oreal Double Extension Lash Extension Effect Mascara ($ 10) is de perfecte basis voor dit oogopenende experiment, omdat het de felle blauwe kleur toestaat om echt aan je wimpers vast te houden. Je krijgt een veel effectiever uiterlijk met een primer dan wanneer je deze look op blote wimpers probeert. Trust!

bluelashes1

STAP 2: PAINT YOUR LASHES

Nu voor het leuke gedeelte: breng voorzichtig een blauwe vloeibare eyeliner aan (we gebruikten Nat n Wild MegaLiner vloeibare eyeliner [$ 3] in Indigo Blue en het werkte prima) aan de basis van je bovenste wimpers. Zorg ervoor dat ze een gezonde vacht van de kleur krijgen, maar pas op dat je niet overdrijft of dat ze misschien gapen. Wacht een paar minuten om het te laten drogen.

bluelashes2

Nadat je je gekleurde wimpers hebt laten drogen, breng je een gewone zwarte mascara vanuit het midden van je wimpers aan op de tips. U wilt slechts een klein deel van uw wimpers blauw achterlaten (zo dicht mogelijk bij de wimperlijn), dus er is een

subtiele

bluelashes4

pop van kleur. Het merendeel van je wimpers moet zwart zijn, dus laag op je mascara aanbrengen tot je voelt dat je een kleurevenwicht hebt dat uit de zwarte glinstert aan de basis van de wimpers. ZOUDEN WE DAADWERKELIJK DIT IRL DOEN? Ja - zeker! Ik vind het leuk hoe mijn wimpers er merkbaar anders uitzien, maar niet BLAUW schreeuwde na het aanbrengen van de zwarte mascara. Ze waren net een tandje hoger dan hun alledaagse zwarte uniform. Ik

zeker

bluelashesBaA

denk dat deze truc mijn ogen er groter doet uitzien, en ik merkte op dat het wit van mijn ogen bijzonder helder leek tegen mijn wimperlijn. Wie wist dat een eyeliner met een drogisterij van $ 3 je koker volledig kon transformeren?! Geobsedeerd door schoonheidshacks zoals deze? Volg ons op Pinterest voor meer tips, tricks en beauty inspo.