Zie: The Weirdest Fresh Prince / Will Smith Fan Theory Ever

Vorige week heeft Will Smith een YouTube-video geüpload van hem bungee springend uit de Victoria Falls-brug over de Zambezi-rivier in Zambia. Nu zou dat normaal gesproken een headline-grabber zijn, maar wat mensen hebben is niet dat hij 364 voet diep en overleefde - het is dat terwijl hij het deed, hij toevallig een lot zag als zijn voormalige TV-oom, James Avery, AKA Uncle Phil. Oordeel zelf:

Will-and-Uncle-Phil-Fresh-Prince-1

En natuurlijk hebben de mensen op het internet een velddag. Eén gebruiker op Reddit riffte zelfs het iconische Fresh Prince themanummer af en schreef: "Ik wil graag even een moment nemen, gewoon zitten, ik lijk op oom Phill [sic] als ik door de lucht vlieg."

Sommigen hebben zich afgevraagd of Will terug zou komen als een Uncle Phil-personage in een remake van Fresh Prince of Bel-Air . Aangezien Will nu ouder is dan James Avery was toen de serie begon, is het niet te vergezocht van een idee. Maar vermoedelijk zou hij tijd vrij moeten maken uit zijn drukke schema voor bungee-jumpen en films maken om dat mogelijk te maken. Dus, lijkt Will Smith op oom Phil? Laat het ons weten @fijngenoegenandCo!

(h / t E! Nieuws; Foto via Mark Mainz / Getty)