Boo! Wint u onze Spooktacular Snacks-wedstrijd?

Hoe enthousiast zijn we voor Halloween? Heks alsjeblieft, we zijn BUITEN opgewonden. Voor het geval je het nog niet gezien hebt, zijn we de dagen tot Halloween aan het aftellen sinds ... Eerlijk gezegd, afgelopen november. Nu dat het oktober is, kunnen we onszelf nauwelijks beheersen! Hoewel je je de hele maand misschien niet kunt aankleden (oké ... we doen dat misschien), kun je helemaal gaan chillen op de spookachtigste traktaties.

Om de vieringen te beginnen, hebben we jullie allemaal gevraagd om deel je favoriete traktaties en we hebben al geweldige inzendingen ontvangen! Denken aan binnengaan? Bekijk de tips van de juryleden om te ontdekken wat er nodig is om een ​​winnende gids te maken voordat je ze indient.

Hier zijn enkele van onze favoriete inzendingen tot nu toe!

1. Peanut Butter Spiderweb Crackers: Wees creatief met je naschoolse tussendoortjes en serveer wat spiderweb-crackers. Ze zijn zeker een hit! (via Snapguide)

original-1

2. Mummy Cookie Pops: Laat je niet inpakken in moeilijk te maken Halloween-traktaties en kies voor deze vreselijk gemakkelijke mummiepops. Winkelgekochte koekjes zagen er nog nooit zo goed uit! (via Snapguide)

original-2

3. Graveyard Pizza: het eten van groenten is nog nooit zo leuk geweest als met deze duivels spookachtige pizza! Je kinderen zullen zo geobsedeerd zijn door de wormen, oogbollen, spinnen en vampiertanden dat ze niet eens merken hoe gezond hun eten is. Dat is ons soort magie;) (via Snapguide)

original-3

4. Pumpkin Spice Rice Krispy Treats: Niets zegt dat het lijkt op pompoenpuree (PSL-liefhebbers, waar ben je ?!) en we maken van deze gelegenheid gebruik om onze favoriete seizoensaroma aan ALLES toe te voegen, inclusief onze Rice Krispie-traktaties! (via Snapguide)

original-4

5. Bleeding Candy Apples: Nog steeds ingepakt in de vampier-manie? Dan zijn deze snoepappels voor jou. Kies je sappigste appels uit je nieuwste appelplukavontuur en laat de bloeddorst beginnen! (via Snapguide)

original-5

Al die lekkernijen zien er vreselijk lekker uit, maar denk je dat je het beter kunt? Voer dan uw eigen stap-voor-stap-handleiding HIER in!

De hoofdprijswinnaar wint een

original

KitchenAid® Professional 600-standaardmenger, AKA de * must * heeft een keukengereedschap voor dit vakantieseizoen. Bekijk hier alle andere geweldige prijzen. Dus pak een ketel en maak je klaar om je beste spooktaculaire snacks te delen op Snapguide!

Vergeet niet om deel te nemen door je stapsgewijze handleiding hier in te voeren.