Penseel uw weg naar mooie aangepaste kaarten en afdrukken met onze nieuwe online klas

We hebben het allemaal over creativiteit hier op het hoofdkwartier van fijngenoegen. Maar we schrijven niet alleen over creativiteit. We bieden ook online klassen en doe-het-zelfkits waarmee je creatief kunt zijn door je een verscheidenheid aan doe-het-zelftechnieken en -vaardigheden bij te brengen.

BrushCalligraphy_1

Bovendien werken we samen met bloggers, ontwerpers en kunstenaars van wereldklasse om hun expertise met je te delen. Dit omvat online klasonderwerpen zoals codering, kalligrafie, succulent tuinieren en zeefdrukken, om er maar een paar te noemen. En we maken het supergemakkelijk om aan de slag te gaan: de meeste van onze online lessen worden geleverd met een bijbehorende leverancierskit die u kunt opscheppen.

Laten we er nu eens op ingaan. Tromgeroffel aub. De volgende stap in onze selectie van creatieve lessen is ...

BORSTEL CALLIGRAFIE ONLINE KLASSE

BrushCalligraphy_2

Klaar om je weg te poetsen naar aangepast briefpapier, kaarten en afdrukken? Jessica Clinch, de creatief achter Simply Jessica Marie, deelt haar penseel kalligrafie-ambacht met u. In haar nieuwe les leer je:

  • Werken met een penseel en aquarelverf
  • Penseelstreken toepassen om het hele alfabet te schrijven
  • Een ontwerplay-out maken en een afdruk met een letter schrijven je favoriete quote

Weet je niet zeker wat dat betekent? Je zult snel genoeg. Denk maar aan de klas als een huwelijk tussen aquarel en kalligrafie. Dat is de beste soort van kalligrafie, toch? Bovendien kom je uit de klas met een mooi letterontwerp om cadeau te geven (of te houden). Denk aan alle aangepaste afdrukken en papierwaren die je kunt maken. Hier op het hoofdkwartier van fijngenoegen willen we graag een paar van deze kalligrafieprojecten proberen te kopiëren.

BrushCalligraphy_3

En hey, ga nog niet naar je lokale winkel voor kunstvoorraden. Je zou ongeveer $ 34 besteden aan de benodigdheden die je nodig hebt om de klas te nemen.

BrushCalligraphy_4

Haal in plaats daarvan onze Brush Calligraphy Kit op voor $ 24 in de fijngenoegen + Co Shop. Deze handige, dandy kleine set bevat aquarelverf in Bright Rose, een spotterpenseel, een well-palet en een 8 x 10-inch pad van aquarelpapier. <> Oh, trouwens, als je de Brush Calligraphy Kit koopt met onze Borstel kalligrafie online klasse, u kunt genieten van onze 15% korting met onze bundel deal. Dus waar wacht je nog op?

TAKE CLASS - $ 29

BrushCalligraphyKit_WEB

Welk citaat wil je leren schrijven op een print? Deel het met ons in het gedeelte 'Opmerkingen' hieronder.