Dunkin 'Donuts nieuwste traktaties zijn niet van deze wereld - letterlijk

Dunkin' Donuts komt altijd nieuwe en opwindende manieren om ons cafeïne te laten maken, en de laatste tijd probeert het bedrijf een aantal wilde nieuwe ideeën uit. Van donut-patat tot koffie-geïnfundeerd bier, de koffieketen weet ons steeds beter te gissen als het gaat om onze behoeften aan cafeïne tijdens het gebruik. Maar het nieuwste menu-aanbod van het merk is, eerlijk gezegd, niet van deze wereld, en Coolatta-fans gaan in pan uit . <> In de kleurrijkste brouwsels aller tijden blaast Dunkin 'in de warm weer maanden met een hoop nieuwe menu-opties, waaronder twee nieuwe Coolatta bevroren dranken, en ze lijken gelijke delen zoet en scherp. Vanaf nu kun je de Cosmic Cotton Candy Coolatta proberen, die overwegend op basis van suikerspin is en overgoten met een vleugje blauwe framboos, terwijl de Cosmic Pineapple Coolatta ananas en blauwe frambozensmaken combineert.

Als je slaat die middag inzakt en echt naar de sterren moet reiken, je kunt ook de limited-edition Comet Candy-doughnut pakken, die witte suikerglazuur en roze, blauwe en paarse snoepjes met suikersmaak bevat die bovenop zijn gestrooid voor een beetje extra zoetheid.

Als u op zoek bent naar iets hartigs, vrees dan niet: Dunkin 'Donuts brengt ook het Smoked Sausage Breakfast Sandwich terug voor een beperkte tijd. Het is gestapeld met ei, gesmolten kaas en gerookte gespleten worst, alles opgestapeld op een Engelse muffin.

De Cosmic Coolatta bevroren drankjes, Comet Candy Donut en Smoked Sausage Breakfast Sandwich zijn nu verkrijgbaar bij deelnemende Dunkin 'Donuts restaurants in het hele land voor een beperkte tijd. En nog beter nieuws? Alle kleine Coolattas zijn vanaf nu tot 27 mei beschikbaar voor $ 2, dus we weten dat Coolatta-fans dolgelukkig zijn op dit nieuws. Ben je geïnteresseerd in de nieuwste galactische brouwsels van Dunkin? Vertel ons over @fijngenoegenandCo.

(Foto's via Dunkin 'Donuts)