Emily Henderson deelt haar favoriete stukjes uit de nieuwe bed en badcollectie van Target

Ontwerper Emily Henderson is onze go-to voor stijlvolle stukken die de bank niet kapot maken. Als Target-woordvoerder beheert ze collecties die elke kamer met een beperkt budget kunnen opvullen. Haar make-up voor het buitenterras, de prachtige werkruimte en de door bossen op het schepsel geïnspireerde kinderkamer zijn pure ontwerpmagie en bevestigen alleen maar haar vermogen om elk gebied er mooi uit te laten zien. We hebben de decorista bij nagelstudio Olive + June in Beverly Hills gepakt om over haar favorieten te vertellen uit de nieuwe bed- en badcollecties van Target.

fijngenoegen + Co: als je $ 100 had om te besteden aan Target, wat zijn je topproductkeuzes? om meer dan een slaapkamer met een beperkt budget te maken?

Emily Henderson: Mijn beste tip is om bij eenvoudige stijlen voor grote stukken te blijven en lagen op stukken die meer decoratief zijn voor een verfijnde, verfijnde look. Als u bijvoorbeeld uw slaapkamer opnieuw gebruikt, houd de beddenlakens dan eenvoudig, maar zoek naar kussens of decoratieve kussens met patronen en kleur. Zoek naar een kussen van 20 tot 40 inch lang. Ik hou van lendekussens met verschillende texturen.

B + C: voor mama's met stijl, hoe kun je een kindvriendelijke badkamer ontwerpen?

EH: Ik raad je aan om accessoires te kopen die kind zijn -vriendelijk dat naadloos aansluit op jouw stijl. Koop manden en bakken voor kledingopslag. Kies een kleurenpalet dat volwassen en kindvriendelijk is, zoals pastels, die mooi samenwerken met andere kindvriendelijke kleuren. Decanteer producten als shampoo en lotions in mooie flessen zoals roségouden badkameraccessoires. Kleurrijke plastic bakken die geschikt zijn voor badspeelgoed en andere items, houden uw items toegankelijk terwijl u toch netjes en schoon bent. Haken zijn handig. Kinderen hebben de neiging om gelicentieerde producten te waarderen met stripfiguren, die vaak in luide patronen kunnen worden weergegeven, maar het opslaan van die items in mooie containers [kan helpen] verlaag je de visuele rommel.

B + C: wat zijn je beste tips voor iedereen met een kleine slaapkamer of badkamer?

EH: Begin met een neutraal kleurenpalet. Grote stukken met gedurfde kleuren en patronen kunnen een kamer kleiner lijken. Leg je bed in plaats daarvan met opvallende, stijlvolle kussens. Je kunt niet verkeerd gaan met het mixen van medium blues en greens. Nog een geweldige tip voor kleine slaapkamers of badkamers: koop meubels die kunnen worden verdubbeld als opslag, zoals de Drreshold Hamilton Horizontal Bookcase ($ 135). Een groot tapijt onder meubels om het hoofdzitgedeelte te aarden, maakt een kleine ruimte groter. Je ogen houden van dingen die kalm en symmetrisch zijn, dus als je het kleurenpalet verkleint, voel je je rustiger.

B + C: Wat zijn enkele veelvoorkomende fouten bij het inrichten van de slaapkamer die je zou willen aanbevelen?

EH: Houd de zaken minimaal. Bij elkaar passende nachtkastjes en bijpassende lampen, zoals de Roze Tafellamp Project 62 met Marble Base ($ 55), maakt de slaapkamer minder chaotisch. Voor het opfrissen van je slaapkamer, raad ik aan om een ​​enorme purge en [donatie] items te doen die je ruimte rommelig maken. Het toevoegen van een paar nieuwe stukken, zoals decoratieve kussens of kleurrijke accessoires, kan elk huis verfrist maken.

Voor visuele inspo om Henderson's aanbevelingen te begeleiden, bekijk haar Target video over het stylen van je slaapkamer en badkamer met een beperkt budget. Blijf dan scrollen om de <1099> picks van de ontwerper te zien in de Project 62- en Threshold-lijnen van het doel voor bed en bad. 1. Project 62 Pink Geo lendekussen ($ 25):

Henderson houdt van de verschillende texturen in dit lendekussen en stelt voor om er twee op een bed te leggen met een neutraal kleurenpalet. 2. Drempel houtladder ($ 50):

Deze ladder kan een badkamerachtige uitstraling toevoegen aan een badkamer. Bewaar linnengoed over de laddertredes en leun het tegen de muur voor een moderne draai aan een normaal handdoekenrek. 3. Project 62 Gold Wire Basket ($ 20):

Henderson houdt van mooie manden als een glamoureuze manier om items in een slaapkamer of badkamer op te bergen. Zij raadt aan deze gouden manden te gebruiken om accessoires zoals hand- of badhanddoeken op te bergen. 4. Project 62 Modern Wall Tapestry ($ 30):

"Je kunt niet verkeerd gaan met het mixen van medium blues en greens," zegt Henderson. Dit eenvoudige tapijt heeft beide tinten en kan in een badkamer of slaapkamer worden gehangen als een mooie muurkunst. 5. Project 62 Rozengoud-glazen jerrycan ($ 10):

Henderson beveelt aan om je schoonheidsproducten zoals katoenen ballen, wattenstaafjes of make-upremmende pads in mooie jerrycans te decanteren. Uiteindelijk helpen ze de visuele rommel te verminderen. Wat zijn je favoriete Decor-items voor doelgroepen? Deel met ons @fijngenoegenandCo ga dan naar Pinterest voor meer betaalbaar in

spo! fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.

(Olive & Juni interieurfoto's via Tessa Neustadt; Productafbeeldingen en slaapkamer- en badkamer-make-over via Target)