Verkrijg de primeur op het nieuwe boek van Lauren Conrad

Als het op stijl aankomt, hebben we veel lessen geleerd van Lauren Conrad. Ze heeft ons laten zien hoe je perfecte strandgolven rockt, ze heeft ons geholpen door een paar belangrijke garderedilemma's en het Californische meisje heeft zelfs haar must-have product met ons gedeeld. Maar het ziet ernaar uit dat LC meer dan alleen schoonheidstips gaat uitdelen. Onlangs is aangekondigd dat de lifestyle-goeroe een kookboek in de maak heeft.

Screen Shot 2015-07-13 at 2.41.34 PM

Hoewel specifieke details rond het boek momenteel minimaal zijn, weten we dat het boek getiteld is: Lauren Conrad Celebrate. is ingesteld alsuitgebracht in april 2016 en richt zich op koken, vermaken, knutselen en hobby's. Dit is het eerste kookboek van Lauren, maar het is zeker niet haar eerste kennismakingsgesprek. De 29-jarige heeft sinds 2009 acht boeken gepubliceerd - twee over haar schoonheid en stijltips en zes fictie.

Screen Shot 2015-07-13 at 2.45.21 PM

Gebaseerd op de "Dine" -sectie van de Laurens lifestyle-website, gaan we raden dat de recepten aanbevolen zullen waarschijnlijk verse, gezonde gerechten zijn met een Californische draai. Onlangs heeft Lauren recepten gedeeld voor een courgette "noedel" Griekse pastasalade, yam-wiggen met koriandermango-dipsaus en een boekweitnoedelsalade. De meeste LC's Instagram-restaurants met voedselthema laten haar zelfgemaakte taart zien, dus we gokken er ook een paar recepten voor dat klassieke Amerikaanse dessert.

Terwijl we super enthousiast zijn om Lauren's favoriete recepten en feesttips te bekijken , we hopen ook dat ze een paar drukke meidenkoken-hacks deelt (zoals: een gezonde maaltijd samenstellen na een superlange werkdag, wat je altijd in je keuken moet bewaren, enz.). Omdat we met een modellijn, website en nu een boekdeal in de maak hebben, weten we dat Lauren gewoon meer dan een paar trucs uit de kast moet halen.

Heeft u een favoriet kookboek voor beroemdheden? Deel het met ons in de reacties hieronder.

(Foto's via Lauren Conrad en @laurenconrad)