Grey's Anatomy krijgt een brand Fighter-thema Spinoff

Word enthousiast, Gray's Anatomy fans, want omdat bij annuleringen nog steeds een aantal van onze favoriete shows worden bijgehouden (tot ziens, Bones , Scandal en zelfs Scream Queens ), is er geweldig nieuws van de mensen bij ABC. Het netwerk heeft zojuist het startsein gegeven voor een spin-off voor een fire-fighter Gray's Anatomy . Kijk uit, Chicago Fire !

Grey's Anatomy

Gevestigd in een Seattle firehouse, zal het nog-te-worden-genaamd drama waarschijnlijk worden geïntroduceerd tijdens een aflevering van zijn populaire voorganger (zoals je weet, zoals spin-offs zijn) en zal dan focussen op een groep van "heroïsche" brandweerlieden die de dag redden, terwijl ze zeker ook proberen om onzekere persoonlijke levens in evenwicht te brengen.

firefighter

Grey's showrunner Stacy McKee, Shonda Rhimes is ook aan boord als uitvoerend producent, met ABC Entertainment president Channing Dungey zegt: "Niemand kan het vuurgevaarlijke vuurgevaarlijke gezicht verweven in de lijn van plicht met het drama in hun persoonlijke leven zoals Shonda, en Gray's kenmerkende omgeving in Seattle is de perfecte achtergrond voor dit spannende spin-off. "We waren het daar niet mee eens. Met veel potentieel voor actie, VEEL emoties, en (durven we zeggen) sexiness zeker in de plot verweven, we zijn al ENORME fans van deze vurige nieuwe hit. Wat denk je van een Anatomie met een grijze achtergrond

Gray's Anatomy

spin-off? Welke sterren zou je graag zien in dit drama? Laat het ons weten @fijngenoegenandCo! (h / t Variety; Foto's via David McNew / Getty, ABC)