Hailee Steinfeld heeft net een verrassende waarheid onthuld over Taylor Swift's #GirlSquad

zeventien

meisjes bedekten, opende de Pitch Perfect 2 ster zich over het feit dat je in een van de meest populaire groep meisjes ter wereld bent. Hoewel feestvierders aan het strand en onesie-dragende logeerpartijen regelmatig hun weg vinden op de Instagram-accounts van het squadron, onthult Hailee dat ze elkaar niet zo vaak te zien krijgen als ze zouden willen, door te zeggen: "Ik denk dat mensen denken dat we veel uitgeven meer tijd samen dan we eigenlijk doen! "Wat logisch is, want iedereen heeft een super succesvolle, spraakmakende carrière om te beheren. We hebben het over topmodellen zoals Karlie Kloss en Gigi Hadid, zoals evenals actrices Cara Delevingne, Blake Lively, Ruby Rose en Uzo Aduba, om nog maar te zwijgen van andere muzikale dames zoals Lourde, Selena Gomez, de Haim-zussen en Ellie Goulding. Maar dat betekent niet dat wanneer ze doen

samenkomen, ze hebben niet allemaal een totaal ongelooflijke tijd - en dat geldt ook voor Taylor zelf. Van de mega-sterrenvriend zei Hailee eenvoudig: "Ze is echter geweldig." Geen twijfel.

Dus wanneer krijgen we onze #girlsquad? Heb je een geweldig team vrienden? Laat ons weten @fijngenoegenandCo! (h / t ET; foto's via Craig Barritt / Getty)