Hier leest u hoe Harry Potter-fans hun tweemaandelijkse dosis magie

Het was een bijzonder geweldige maand voor Harry Potter fans. Niet alleen waren we gezegend met nieuws dat de komende Fantastic Beasts niet drie (zoals eerder gedacht) bevat, maar FIVE-films in zijn serie en dat IMAX alle acht Harry Potter zou screenen films tot aan de release vingen we ook de wind van deze serieus geweldige Dreuzelvriendelijke make-upset en een super sexy Harry Potter -gerichte fotoshoot.

harry-p-full

Maar het gaat nog beter, dankzij het abonnement boxservice Loot Crate. Het aanbieden van een "J.K. Rowling's Wizarding World "-box, je kunt nu je Dreuzel-fix krijgen in een abonnement van twee maanden voor de lage, lage prijs van $ 34,99 plus verzend- en administratiekosten.

Gegarandeerd om vijf tot zeven officiële" collectibles, kleding en memorabilia "mee te nemen items: "met het abonnementaanbod kun je drie kratten kiezen voor zes maanden of zes kratten van meer dan 12 maanden (je weet wel, voor het geval zes maanden niet genoeg waren om je obsessie te voeden).

Met opties om je aan te passen abonnement voor geslacht, grootte of zelfs huisvoorkeur, u begint met een inleidende welkomstpakket voor verzending in december. Daarna? Het is een wonderbaarlijk mysterie!

Er is echter een valstrik - u moet deze magie aanboren voordat deze verdwijnt op 11/3 om 21:00/8 c - ALS het niet eerst uitverkocht!

Is dit mogelijk? abonnementsbox prikkelt je innerlijke Dreuzel? Deel @fijngenoegenandCo.

(h / t Bustle, foto's via Harry Potter / Warner Bros.)