Dit is What Today's Orlando Shooting Tributes zijn feitelijk ongeveer

Het is een jaar geleden dat de tragische opnames in nachtclub Pulse in Orlando plaatsvonden . In die tijd hebben velen hun liefde en steun gedeeld voor de LGBTQ + -gemeenschap in Orlando en het hele land. Terwijl mensen de verjaardag over de hele wereld herdenken, wijzen sommigen erop dat de herinnering aan de slachtoffers is afgenomen, en dat zorgt ervoor dat sommigen welsprekend uitkomen namens de 49 mensen die zijn omgekomen bij de terroristische aanslag. voor sociale media, wat veel leden van de LGBTQ + -community mensen willen laten onthouden, is dat de PULSE-opnames plaatsvonden tijdens de wekelijkse latin-avond van de club. Dit was geen toeval. Alle slachtoffers waren mensen van kleur - Black en Latinx leden van de homogemeenschap van Orlando, die hun diversiteit vierden tijdens de Pride Month. Een jaar later neemt de stad Orlando de datum terug, genaamd 12 juni # OrlandoUnitedDay, en velen nemen de tijd om degenen te herinneren wiens leven werd genomen tijdens de tragische gebeurtenis.

Kort na middernacht verschenen er 49 engelenfiguren buiten Pulse, een dag van rouw, herdenking en viering van de LGBTQ + gemeenschap .

De sociale rechtvaardigheidsportretorganisatie, Dear World, creëerde een speciale fotoserie met vieringen voor degenen die de aanval overleefden, en de eerste hulpverleners die hen te hulp kwamen. Deze portretten werden vandaag op Twitter gepubliceerd met de hashtag #DearOrlando.

Maar de meesten waren gewoon geïnteresseerd in het levend houden van de slachtoffers. , de verjaardag van de schietpartij heeft ook mensen naar voren gebracht die de tragedie gebruiken als een manier om het gesprek te sturen in de richting van anti-islamitische retoriek, maar dat soort verslaat het doel van het herinneren van Orlando in de eerste plaats. Hopelijk zullen meer mensen de verjaardag van de Pulse-shooting zien als een manier om gelijkheid en liefde voor alle mensen te bevorderen, en de datum laten dienen als een herinnering dat haat niets oplost.

Hoe zult u Pride vieren? Vertel ons @fijngenoegenandCo!

(Foto's via Gerardo Mora / Getty)