Hoe te breken met iemand Iedereen houdt van

Het doorbreken is moeilijk genoeg, maar het opzeggen is nog moeilijker wanneer je vrienden en famie super gehecht zijn aan de persoon met wie je aan het daten bent. Om erachter te komen wat de beste manier is om te splitsen met een populaire S.O. zonder harten te breken of relaties te verwoesten, spraken we met Dr. Carmen Harra en Alexandra Harra, de auteurs van The Karma Queens 'Guide to Relationships: The Truth About Karma in Relationships . Scrol op voor hun suggesties, die het opbreken misschien zo pijnloos mogelijk maken.

breakup

1. Breek voorzichtig het nieuws. Voordat je het opgeeft, bereid je je familie voor en sluit vrienden die van je houden partner. Dr. Harra zegt: "Ga zitten en vertel hen dat je grondig hebt nagedacht en dat je toegewijd bent aan je keuze om weg te lopen van je partner. Als ze het niet eens zijn, houdt u gewoon uw hand op. Het enige dat u hoeft te zeggen is, '"Het is mijn leven, mijn keuze en ik weet dat u genoeg van me houdt om het te respecteren."'

2. Niet overdrijven. Het valt gemakkelijk te vallen in de val lopen van het maken van excuses of het rechtvaardigen van je beslissing, maar je bent niemand iets verschuldigd behalve jezelf - zelfs als je een aantal hebt die volledig geldig zijn. Dr. Harra verklaart: "Nu is NIET het moment om aan je beste vriend toe te geven dat je daadwerkelijk je S.O. hebt gepakt. vals spelen. "Voel je comfortabel bij het houden van je reden om dingen voor jezelf af te sluiten, omdat dit je niet alleen zal helpen om af te koelen, maar ook voorkomt dat je mogelijk afstevent of onteert over een S.O. waar mensen van houden.

3.

breakup1

Laat het los. Uw familie en vrienden kunnen in het begin geschrokken, van streek zijn of uw beslissing afkeuren, maar ze zullen het uiteindelijk wel begrijpen. Er is geen reden om het onderwerp naar voren te brengen - vooral als ze dat niet doen! Dr. Harra zegt: "Houd op dit moment oude herinneringen en verhalen over de relatie met jezelf. Hoe minder je spreekt over de relatie of de breuk, hoe minder je lastige convos moet hebben. " 4.

Vraag je SO. om je relaties te respecteren. Je populaire partner is misschien de beste buds geworden van je broer, maar dat kan een probleem vormen omdat het hem een ​​plek in je leven blijft garanderen. Alexandra zegt: "Het zal moeilijk voor je zijn om je in te plunderen als je nieuwe ex blijft verschijnen tijdens bijeenkomsten of familie-evenementen - dus wees niet bang om beleefd de persoon te vragen om te bezuinigen op contact met je familieleden, op in het begin. " 5.

Blijf bij uw beslissing. Zelfs als uw vrienden en fam. eerst verbaasd en stom zijn, zullen zij uw beslissing accepteren. Maar dr. Harra waarschuwt: "Op dat moment wordt het complete hypocrisie om terug te gaan met de partner die je zei dat niet goed voor je is. Als je klaar bent om de relatie te beëindigen, sta dan stevig in je acties. "Je innerlijke cirkel respecteert je ervoor. Heb je het uitgespeeld met een S.O. waar iedereen van hield? Vertel ons wat er is gebeurd op Twitter @fijngenoegenandCo!

(

Foto's via Getty )