Maak een paar veeroorringen Just in Time voor Coachella

De wereld van doe-het-oor-snoepjes heeft (bijna) het allemaal gezien - sierlijke studs, stevige studs, oorbellen met juwelen, oorringen, oor manchetten en zelfs oorbellen die eruit zien als pretzels. Hoe zit het met bungelende stud-hybrides die je oren vanaf de voorkant en terug sieren? Dat is waar dit project uitkomt. Niet alleen gebruiken deze oorbellen charms , maar ze geven ook de achterhelften de kans om te schitteren. Denk hier niet twee keer over na. Er zijn geen fancy DIY-vaardigheden nodig!

DoubleChainEarrings_Styled02_updated

Materialen :
- E6000-lijm

- ketting

- oorbelpalen met moerenruggen

- bedels (gebruik platte bedels voor de noppendrank van de oorbellen en twee verschillende soorten bedels voor de kettingen)

- 4 mm ringetjes

- rocailles

- 1 1/4 "oogpennen

Gereedschap:
- 3-in-1 sieraden tangen

Instructies

1. Om de voorste helften van je oorbellen te maken, voeg je 3/8 "aan kralen toe aan elke oogpin. Knip de pinnen af, laat ongeveer 1/4 ".

2. Gebruik de punttang om de pinnen in lussen te buigen. U hebt zojuist een paar aangepaste kralenverbindingen gemaakt!

3. Bevestig charms door de lussen.

4. Voeg kettingstrengen toe van 2 inch lang.

5. Lijm de oorbel palen aan de achterkant van platte charms. Laat het drogen.

6. Bevestig de kettingen aan de stijl met behulp van ringetjes.

7. Om de achterhelften te maken, bevestigt u kleine bedels aan kettingen van 2 1/4 inch lang.

8. Bevestig de ketting aan de achterkant van de oorbel door middel van een van de lussen op de achterkant van de oorbel.

Voor de charms die aan de voorkant bungelend zijn, kunt u elke maat of vorm gebruiken. U kunt ook het type kralen dat u gebruikt, wisselen. Zolang ze klein zijn, werken ze prima. Ideeën voor alternatieven zijn kralen gemaakt van metaal, hout of steen. Je oorbellen, je regels.

Zorg voor het beste resultaat dat de charms die op de oorbelpalen worden geplakt plat en breed zijn. Wat betreft de kleine jongens die achteraan bungelen, kun je ook elke maat of vorm gebruiken. In dit paar gebruikten we kleine strass-bedels voor een beetje sprankeling.

DoubleChainEarrings_04

Als je klaar bent om je nieuwe ballen te dragen, doe je de oorbellen zoals normaal. Je kunt zelfs een paar verschillende ruggen en fronten maken en mixen en matchen. Het is alsof je elke dag een nieuwe set oorbellen hebt. Dit paar is lief en eenvoudig, maar je kunt ze zoveel opkruipen als je wilt.

DoubleChainEarrings_Styled03

DoubleChainEarrings_Styled01

Wat voor soort bedels zou je gebruiken voor je oorbellen? Deel je ideeën hieronder!

(S foto's met afbeeldingen van Haruka Sakaguchi van The Denizen Co. )