Maak van deze Brain Cupcakes met Zombie Brain om je Halloween-gasten buitenissig te maken

Spookachtige snoepjes zijn een voor de hand liggende Halloween-must, maar jij mag gedacht hebben dat ze gestopt zijn bij Halloween-koekjes of zelfgemaakte snoepjes. Niet zo! Iedereen houdt van een goede cupcake, dus het opkloppen van een hoop griezelige Zombie Brain Cupcakes is zeker een publieksvriendelijke onderneming. Deze zombie-lekkernijen zijn gevuld met kersen gesmoord in oeuvemo-rode rode saus, wat de illusie geeft van totale ZOMBIE-INSIDEN. Yum. Maak het af met wat geglazuurde groene glazuur en injecteer een spuit met bloedrode saus, en je laat je gasten * naar * lopen, de zombie-apocalyps.

Hier is hoe je ze kunt maken, hoffelijkheid van het nieuwste kookboek van Elise Strachan, Sweet! Vieringen: A My Cupcake Addiction Cookbook ($ 20).

Halloween Zombie Brain Cupcake Recipe

Zombie Brain Cupcakes

Maakt 24 Cupcakes

Ingrediënten :

  • 1 partij klassiek vanille cakebeslag
  • groene kleurstof
  • 1 ½ batches vanilleboon buttercream frosting
  • 2 kopjes strawberry sundae siroop
  • 1 grote pot morello kersen
  • dunne food-grade spuiten (optioneel)

Instructions :

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Bekleed 24 kopjes met 2 muffinvormpjes met groene cupcakevoeringen.

2. Maak het cakebeslag en kleur het groen. Vul elke muffinbeker twee derde vol met beslag. Bak tot het midden veert na 20 à 22 minuten terug veert.

3. Overbrengen op een rooster om af te koelen.

4. Maak de frosting en tint deze groen.

5. Zodra de cupcakes zijn afgekoeld, gebruik je een scherp mes om een ​​kegelvormig gat in het midden van elke cupcake te maken, waarbij je het stuk dat je uitsnijdt bewaart. Lepel in ongeveer 1 theelepel aardbeiensiroop, vul dan met 2 of 3 kersen (wat past) en vul aan de rand met siroop. Laat dit 5 minuten zitten, want de cupcake zal een deel van de siroop absorberen en dan meer toevoegen (sla deze stap over als je de spuiten gebruikt, zie stap 8). Knip de puntige onderkant van de gereserveerde kernstukjes af en gebruik de bovenkant als een deksel, plaats ze terug op de bovenkant van de cupcake-centers.

6. Schep 1 eetlepel glazuur op elke cupcake en gebruik de achterkant van het mes om een ​​gladde koepel te creëren. Plaats de rest van het glazuur in een zak met rits en sluit een kleine hoek af. Leid twee lange middellijnen in het midden van de cupcake (dit is het middelpunt van de hersenen waar de twee lobben samenkomen) en leid dan aan beide kanten twee rijen met ronde lijnen om op hersenmaterie te lijken.

7. Met behulp van een theelepeltje laat je kleine druppels aardbeiensiroop op de toppen van de zombiehersenen vallen om op bloed te lijken. Als u spuiten gebruikt, zuig dan een deel van de resterende aardbeiensiroop in de spuiten en steek ze in de bovenkant van de cupcakes.

8. Moedig uw gasten aan om hun "zombie-hersenen" met aardbeien "bloed" te injecteren vlak voor het eten.

Volg ons op Pinterest voor meer spookachtige receptideeën.

Copyright © 2016 By My Cupcake Addiction PTY LTD. van Sweet! Vieringen door Elise Strachan.

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.