Netflix krijgt eindelijk een belangrijke upgrade

Het is vrijdagavond en je hebt een glas wijn in de hand en Netflix is ​​op de hoogte van je laptop. Terwijl je op zoek gaat naar een goede romcom, merk je dat je 20 minuten doelloos door elke comedycategorie scrollt voordat je uiteindelijk opgeeft en genoegen neemt met een film die je al honderd keer hebt gezien. We zijn op zoek naar Netflix om een ​​gemakkelijkere manier te vinden om naar inhoud te zoeken en het lijkt erop dat onze gebeden zijn verholpen!

netflix

Een nieuw rapport van The Verge onthult dat Netflix een nieuwe gebruiker test interface (UI) ontwerp dat een aantal van de irritante functies van zijn huidige streamingplatform aanpakt, oftewel de "draaiende carrousel van de noodtoestand." Met de huidige gebruikersinterface moeten Netflix-gebruikers zweven of een rechter- of linkerpijl gebruiken om langzaam door de selecties te bladeren. Met de nieuwe gebruikersinterface is toegang tot inhoud echter veel gemakkelijker, omdat gebruikers niet langer op een afzonderlijke link moeten klikken voor meer informatie over een film of tv-programma.

netflix1

Voor de weinige gelukkige Netflix-gebruikers met toegang tot de nieuwe update, kunnen ze op een selectie klikken in plaats van de muisaanwijzer over een tv-programma te houden om hun opties te bekijken. Deze update maakt het veel gemakkelijker en sneller om een ​​film te vinden of een specifieke aflevering te selecteren. Als je bijvoorbeeld alle afleveringen voor Unbreakable Kimmy Schmidt wilt zien, hoef je alleen maar op de show te klikken en worden de opties uitgebreid naar een ruimte eronder, met informatie over de cast. , afleveringen en extra details over de show.

Het doel van deze nieuwe interface is om Netflix op alle platforms mobielvriendelijk te maken. Of je nu Netflix vanaf je iPad of tv bekijkt, de streaming-service zal veel gemakkelijker te navigeren zijn. Hoewel Netflix officieel niet heeft aangegeven wanneer ze de nieuwe update aan het publiek zullen aanbieden, kunnen we verwachten dat deze verandering snel zal plaatsvinden. Voorlopig zullen we onze wijn geduldig nippen en wachten tot de nieuwe update live gaat.

Hebt u exclusieve toegang gekregen tot de nieuwe interface van Netflix? Zo ja, vertel ons over uw ervaringen in de onderstaande opmerkingen!

(h / t en foto via The Verge)