Nike heeft net een Power Pink-schoen gelanceerd met een serieus geweldig bericht

Een eerbetoon aan de oorspronkelijke Air Force 1-sneaker die in 1982 zijn debuut maakte, de Nike SF Air Force 1 vintage wijnsneaker is een moderne, vrouwelijke kijk op de militaire stijl . Het heeft dezelfde elementen die het origineel zo geweldig maakten (inclusief een veerkrachtig Airsole-kussen en een extra grote middenzool), maar het laat de wereld ook in geen enkele vorm weten, wie de leiding heeft met de uitdrukking "The Force Is Female" versierd op de achterkant van de hiel, de bandjes, en gedrukt op de binnenkant (je weet wel, als een herinnering).

Je kunt het ook krijgen in een mid ($ 160) of een lagere Ultraforce-versie (zie hieronder, $ 110).

De schoenen maken deel uit van een grotere campagne 'The Force Is Female', die in oktober van start ging met Ruby Rose als zijn gezicht. De lijn is opgedragen aan sterke vrouwen die "herdefiniëren wat het betekent om een ​​kracht in de creatieve sfeer te zijn" en dienen als inspiratie voor vrouwen en meisjes over de hele wereld. Dat geldt ook voor baby's uit zowat elke industrie, uit de wereld beauty wereld (zie: KNC Schoonheidscreator Kristen Noel Crawley) naar muzikanten, zoals de in Chicago wonende zangeres Ravyn Lenae, naar Nike atleten.

We nemen een van elk, alsjeblieft!

Wat vind je van deze meid? krachttrappen? Vertel ons eens over @fijngenoegenandCo.

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.

(Foto's via Nike)