Ons eerste boek, huisvrouwen, is eindelijk HIER!

Het is hier! Ik ben blij dat maanden schrijven + bewerken eindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen en vandaag is ons eerste boek overal verkrijgbaar in winkels (en Kindles!). Als je een van onze geweldige pre-bestellers was, zou je het nu zelfs in je handen kunnen houden!

Buy-the-Book-1100x1100

Het is moeilijk te geloven dat deze reis meer dan een jaar geleden begon, en het zou niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van zoveel mensen. Ik wil je bedanken voor het waanzinnig getalenteerde team hier bij fijngenoegen + Co, het geweldige publishing-team van HarperCollins en mijn vrienden en familie die me gedurende dit hele proces hebben ondersteund. Het afgelopen jaar was een van de meest opwindende jaren in mijn leven: ik werd voor de eerste keer moeder (ja, ik was zwanger toen we bijna alle foto's voor het boek fotografeerden!), We bereikten de 3-jarige markeer als een bedrijf en nu Thuismakers is in het wild!

Als je de video hebt bekeken die we samen hebben gemaakt, weet je dat ik dit boek wilde schrijven omdat ik echt geloof dat het tijd is om opnieuw te definiëren wat de term 'huisvrouw' betekent in de wereld van vandaag. Natuurlijk, we 'leunen', maar dat betekent niet dat we thuis moeten leunen.

We hebben toegang tot technologie op ongekende niveaus, en toch zijn velen van ons sommige van de dingen vergeten de basisvaardigheden die we hebben geleerd in Home Ec. Thuismakers neemt al deze ideeën op één plaats op. Het is een deel-hulpmiddelengids - compleet met grafieken, tips + trucs, recepten en tientallen doe-het-zelf-projecten - en een deelonderzoek naar hoe nieuwe technologische vooruitgang van invloed is op ons creatieve leven thuis. Er zijn letterlijk meer dan DUIZENDEN tips, trucs en creatieve ideeën. Ik geloof dat iedereen creatief is. Dit boek heeft zoveel projecten en verhalen dat ik niet kan wachten tot je het ziet, maar ik hoop ook dat het je zal inspireren om met je eigen ideeën te komen over wat moderne homemaking voor jou betekent. Voor sommigen van jullie betekent dat misschien nog een paar creatievere risico's. Misschien gebruik je krachtiger kleuren, vrije vorm in plaats van een stencil, of durf ik je uit te dagen om je cake helemaal opnieuw te maken in plaats van een taartmix te gebruiken !? Wat je ook beslist, wees niet bang om te falen. Creativiteit gaat veel meer over de reis dan de eindresultaten. Soms moet je gewoon het glazuur afkrabben en opnieuw beginnen - en dat is een deel van de pret.
Voor degenen onder u die uw kopieën vandaag krijgen, wil ik een GROOT BEDANKT zeggen! Ik ben zo blij dat je een deel bent van de fijngenoegen + Co-familie en kan niet wachten om te horen wat je van het boek vindt! (Zorg dat je een goede recensie achterlaat op Amazon? Omdat dat je verbazing zou wekken.)

Homemakers-COLLAGE

Als je nog geen exemplaar hebt gepakt, is deze online en in boekwinkels overal in het land beschikbaar. We geven zelfs gratis spullen weg als je meerdere exemplaren koopt. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd op onze boekenlanceringsfeesten in New York en San Francisco. Ik onderteken exemplaren van

Homemakers-Confetti

Homemakers

en ik hoop je daar te zien! Zorg ervoor dat je je Homemakers

-creaties met ons deelt via social via de hashtags #fijngenoegenstagram en #homemakers. Postscriptum We geven misschien de sociale liefde terug;) Nogmaals bedankt voor het steunen van mij en mijn team tijdens deze gekke creatieve reis. xo,

Homemakers-fijngenoegen

fijngenoegen