Rock Deze veelzijdige lage vlecht in 10 minuten plat

echt er uit willen zien en helemaal rocken, met weinig tot geen moeite. Hebben we al gezegd dat het een haarkraak is die je in 10 minuten plat kunt beheersen ?! Dus nu zijn er geen excuses. Scroll verder om het dieptepunt op deze lage vlecht te krijgen. STAP 1: BEGIN MET EEN DIEP ZIJDEEL

(C) Jennifer Coffey

Maak een ernstige zijkant om deze look te beginnen. Pak vervolgens het voorste deel van het haar, van je haarlijn tot oor. Pro tip: het beste is om de rest van je ongebruikte haar terug te knippen wanneer je vlecht, zodat de draden niet met elkaar vervlochten raken.

(C) Jennifer Coffey

Nu werk je met het voorste deel van het haar je reserveert, grijpt een stuk van een inch en begint met Frans vlechten aan de voorkant, denk eraan om de spanning in de buurt van je haarlijn te houden. De vlecht moet zo dicht mogelijk bij uw voorhoofd zijn.

Wanneer uw vlecht op oorhoogte komt, begint u met het weven van nieuw haar vanaf het achterste gedeelte aan de voorkant om een ​​vlecht te vormen die zich om uw hoofd wikkelt. Het moet eindigen in de buurt van je nek.

(C) Jennifer Coffey

STAP 3: LAAT AAN DE ANDERE ZIJ

(C) Jennifer Coffey

Herhaal dezelfde vleestechniek aan de andere kant - begin met je vlecht recht achter je aan.

(C) Jennifer Coffey

STAP 4: DOE MEE BEIDE VLECHTEN

(C) Jennifer Coffey

Verbind tenslotte beide vlechten aan de achterkant door ze samen te binden met een elastische band. Dek het elastiek af door een beetje haar uit je pony te halen en het rond te wikkelen. Zo eenvoudig en prachtig, meid!

Laat je look zoals het is of kleed het aan met een delicaat hoofdstuk.

(C) Jennifer Coffey

Volg ons op Pinterest voor meer beauty inspo.

(C) Jennifer Coffey

Haar en Art Direction door Maritza Buelvas

(C) Jennifer Coffey

Fotografie door Jennifer Coffey

How-To-Style-A-Versatile-Low-Braid

Modellering door Bella Wholey
Bruids accessoires door Dame Couture