Neem deze kapsel voor bruiloft van Down-'Do to Updo in Seconds

Gekneveld worden? Kun je niet beslissen op welk kapsel je op de grote dag gaat? We weten dat het kiezen tussen een updo of het laten rondhangen alleen maar kan bijdragen aan de stress die je als toekomstige bruid ervaart, dus waarom niet beide stijlen rocken ?! Een overgangsgedraaide gevlochten vlecht is een perfecte keuze voor een bruid die een grillige sfeer wil, maar ook dol is op een moderne draai aan haar schoonheidsbenadering. Lees verder om te leren hoe je je vlecht aan de bovenkant kunt draaien om je look te verbeteren en het podium te helpen vormen voor je grote entree en eerste dans;)

STAP 1: CREËER EEN GEDWOGEN VLECHT

twoway_bridalhair_1

Eerst, we zullen het brandpunt van deze stijl creëren, dat is de gedraaide vlecht. Pak een klein deel van het haar aan de voorkant en begin met het maken van een omgekeerde 3D Franse vlecht, vlecht van onderaf versus over de bovenkant voor een uniek mooi effect. De sleutel hier is om ervoor te zorgen dat uw vlechthoeken naar de zijkant wijzen zoals hierboven aangetoond . Begin de stijl bij de haarlijn om ervoor te zorgen dat je draai echt knalt.

twoway_bridalhair_3

Tijd voor de draai! Buig je vlecht naar beneden om automatisch lift aan de kroon toe te voegen. Dit geeft je vlecht iets extra's. Om uw vlecht op zijn plaats te houden, kruist u twee haarspelden.

twistedbraid_2

BOOM! Je hebt de eerste (down-'do) look geperfectioneerd! Laten we nu deze gedraaide vlecht nemen van Miss naar Mrs. met de up-do-versie.

twoway_bridalhair_13

STAP 2: CREËER EEN UPDO

Laten we nu een paar Franse paardenstaarten in de buurt van de basis van je basishoogte maken. nek. Als je wilt dat je vlecht dikker lijkt, voeg dan een beetje haarlak toe en trek zachtjes aan elk deel van je vlecht om volheid te creëren.

twoway_bridalhair_6

Rol vervolgens je vlecht omhoog en spreid hem breed uit over je nek voor een instant glamour. Speld het op zijn plaats om een ​​imperfect knotje te vormen. De sleutel hier is om de vlecht voorzichtig met je vingers te verwijdigen om een ​​voller knot te krijgen. Pin je 'do in place.

twoway_bridalhair_7

Nu heb je een volledig overgangsstijl die je in een paar seconden van de ene DDG-look naar de andere brengt. Gefeliciteerd met de grote dag, prachtig!

twoway_bridalhair_10

We wensen winterbruiden een prachtige trouwdag! Volg ons op

twoway_bridalhair_11

Pinterest voor meer bruiloftinspiratie Haar en concept door Maritza Buelvas

Modelleren door Koulla S.

Make-up door Lisa B. Make-up

Garderobe door Abby Bella Couture

Fotografie door Jennifer Coffey