The Basic Betch's Guide to an Easy Office Workout

Het is half februari - blijf je nog steeds bij je resoluties ? Als je net als ik bent en plannen hebt dit jaar een workout queen te worden, laten we dan samen op reis gaan! Als een opmerking, moet ik duidelijk zijn dat ik GEEN PROFESSIONELE workoutkoningin ben in welke zin dan ook. Ik ben slechts een geweldige ontwerper die probeert een gezonde levensstijl te leven. Wat ik heb geleerd van mijn twee jaar op de werkvloer is dat het super moeilijk is om een ​​training in je schema te passen. Ik ben voortdurend op zoek naar fitnesslessen die ik vóór of na mijn werkuren kan volgen. Ik weet persoonlijk hoe verwarrend trainingen kunnen zijn, dus ik heb een basisroutine van sportschoolbewegingen bedacht die je in een verjongende lunchpauze kunt passen. Mijn doel is zoveel mogelijk lichaamsdelen te raken in zo weinig mogelijk tijd, zonder apparatuur, terwijl ik zo min mogelijk zweet.

First

Laten we dit jaar proberen de beste versies van onszelf te zijn. WORKOUT QUEENS, UNITE!

The Bodyweight Squat

Laten we eens wat squatten doen! Squats zijn geweldig omdat ze bijna elke spiergroep in je lichaam gebruiken. Ze zijn een samengestelde beweging, wat betekent dat je meer dan één joint gebruikt om het te voltooien. Squats bieden een van de grootste pieken voor je geld in termen van tijd, dus laten we er maar eens naar kijken.

Basic_Office_Workout_1_Squat

1. Begin met je voeten een beetje breder dan je heupen met je tenen iets naar buiten gericht (ongeveer 5 tot 20 graden).

2. Kijk recht voor je uit en til je armen evenwijdig aan de grond op.

3. Houd je rug in een neutrale positie, zodat je hem niet rond maakt of de natuurlijke boog accentueert. Het gewicht moet op de hielen en de ballen van je voeten liggen.

4. Nu je je perfecte vorm hebt, ga je hurken en laat je je knieën niet over je tenen gaan.

5. Hurk tot je buitje gelijk is aan je knieën, en als je weer omhoog komt, knijp dan in die buit bovenaan om ervoor te zorgen dat je je bilspieren optimaal benut.

REPS: 15

The Classic Push -up

Dit is een geweldige oefening om al je borstspieren te raken terwijl je je schouders en triceps gebruikt. Push-ups zijn een van de beste oefeningen die zijn uitgevonden omdat ze geen apparatuur vereisen:)

Basic_Office_Workout_2_Pushup

1. Als u op de grond bent, plaatst u uw handen iets verder dan de schouderbreedte.

2. Uw handen moeten zo worden geplaatst dat uw middelvingers recht voor u uit wijzen.

3. Uw voeten moeten op de meest comfortabele manier worden opgesteld en moeten aanvoelen alsof u stabiel staat. Zorg ervoor dat ze parallel zijn.

4. Aan de bovenkant van je push-up moeten je armen recht zijn en je gewicht ondersteunen. Betrek uw buikspieren zodat uw buit niet opsteekt of op de grond valt.

5. Nu je klaar bent, blijf jezelf verlagen totdat je ellebogen een hoek van 90 graden of kleiner hebben. Probeer je ellebogen relatief dicht bij je lichaam te houden.

6. Zodra je borst dicht bij de vloer staat, pauzeer je even en druk je dan weer omhoog in de uitgangspositie. Je hebt de push-up net geperfectioneerd. Congrats!

REPS: 15

De onderarmplank

De plank is een veelzijdige kernversterkende oefening.

Basic_Office_Workout_3_Plank

1. Een basisplank lijkt op de startpositie voor een push-up, maar de onderkant van de onderarm vereist dat je je ellebogen buigt tot 90 graden en beide onderarmen op de grond rusten.

2. Zie je lichaam als een rechte lijn van je kruin tot je hielen.

3. Je voeten moeten dicht bij elkaar zijn en je tenen de grond raken.

4. Wacht een minuut. Concentreer je erop dat je buikspieren en onderrugspieren strak worden gehouden om te voorkomen dat je buigt of boog.

Hoewel het lijkt alsof je niet veel doet, moet je je buikspieren voortdurend in je buik persen om de positie vast te houden. Je doet WERK, meid! Deze enkele beweging versterkt je buikspieren, schouders, armen en bilspieren. Manier om alle dingen in één beweging te raken!

REPS: houd 1 minuut

vastThe Butt Blaster / Donkey Kicks

Laten we die slofjes pakken PLUMPIN '! Voor deze oefening gaan we je bilspieren versterken met behulp van reverse leg-extensies.

Basic_Office_Workout_4_ButtBlaster

1. Begin met je handen en knieën op de grond om in positie te komen.

2. Til een been op en neer, houd je knie gebogen en de enkel gebogen, en stuur het omhoog zo hoog als je kunt. Betrek uw kernspieren door uw maag naar uw wervelkolom te trekken.

3. Keer terug naar de beginpositie en ga verder met het andere been.

REPS: 15 op elke poot

De Bicycle Crunch

Dit wordt beschouwd als een van de beste ab-oefeningen omdat het een geweldige manier is om de rectus te richten abdominis en de obliques in één eenvoudige beweging. Six-pack, hier komen we.

Basic_Office_Workout_5_Bicycle

1. Om te beginnen, leg plat op de vloer met je onderrug tegen de grond gedrukt.

2. Houd uw handen lichtjes met uw hoofd vast en til uw knieën op tot een hoek van ongeveer 45 graden.

3. Wissel afwisselend je ellebogen naar de tegenovergestelde knie terwijl je heen en weer draait.

REPS: 3 sets van 20

De Burpee

De burpee is een van de meest gevreesde oefeningen voor sommigen, MAAR deze wordt beschouwd als een van de meest effectieve voor het verbranden van vet. Als het goed wordt gedaan, traint deze oefening de duwspieren van het bovenlichaam, alle spieren van het onderlichaam en de kernspieren.

Basic_Office_Workout_6_Burpee

1. Begin door rechtop te staan. Buig op de heupen, duw de heupen naar achteren en reik tot op de grond met je handen.

2. Spring terug terwijl je voeten in een plankpositie landen met gebogen armen (zoals bij een push-up). Je borstkas kan de vloer raken, maar je hoeft ook niet per se een echte push-up te doen.

3. Keer terug naar de plankpositie door met uw handen omhoog te duwen.

4. Kom op met de kracht van je heupen om je benen naar je handen te brengen. Spring nu explosief op!

REPS: 2 sets van 10

Kijk naar jou, jij workout queen! Dat was niet zo erg, toch? Het laat maar zien dat als we tijd vrijmaken voor deze eenvoudige workouts, we ze echt overal kunnen doen. Dit jaar gaat het erom mij de best mogelijke versie van mezelf te zijn die ik kan zijn. Dat betekent dat ik genoeg van mezelf houd om goed te eten (maar mezelf ook toestaat alles te eten wat ik wil met mate) en in harmonie te zijn met mijn lichaam, wat inhoudt dat ik besef dat het zweten in de sportschool mijn lichaam GELUKKIG maakt. Dus laten we samen op deze reis stappen en de trainingen blijven volgen.

Welke andere oefeningen doet u regelmatig op het werk? Tweet ons je routine @fijngenoegenandCo.