De beste voedingsmiddelen om te eten vóór (en na) je training

Dus je hebt de perfecte motivatietank om te krijgen je hebt geïnspireerd en bent klaar om aan de slag te gaan met die work-outs die onderweg zijn. Maar wat u ook doet, vergeet het belangrijkste niet: VOEDSEL. Je hebt namelijk brandstof nodig om je conditie op en gezond te houden. Weet je niet zeker wat te eten? Je zou de eiwitpoederroute kunnen gaan gebruiken als je je onderzoek hebt gedaan. Maar luister zeker niet naar dat gerucht dat je meer calorieën verbrandt als je op een lege maag traint. Je lichaam heeft voedsel nodig vóór en nadat je hebt geoefend om dat metabolisme sterk te houden. We vonden de 10 beste voedingsmiddelen voor zowel kracht vóór als na de training. Je kunt ons later bedanken voor die toegevoegde energie.

Voedsel dat je moet eten VOOR EEN Training

Peanut_Butter_Apple_Sandwich

1. Apple Sandwich: kun je een suikersnack krijgen op een gezonde manier? Apple-wel een rol. Deze "sandwich" bevat anti-maag-gromende ingrediënten (hallo, pindakaas, haver en rozijnen!) Voor de perfecte pre-workout snack. Nu heb je de energie die je nodig hebt om jezelf naar de Pilates-klas in de vroege ochtend te slepen, plus je lichaam krijgt de broodnodige vitaminen, mineralen en antioxidanten. (via The Kitchn)

Chia_Yogurt_Bowl

2. Chia Yogurt Power Bowl: Voor een lange gang is er wat Griekse yoghurt nodig. Het is supergemakkelijk op de maag en heeft tweemaal de hoeveelheid proteïne als normale yoghurt. En wanneer gecombineerd met wat chiazaden, bessen en noten, zorgt het voor een perfect uitgebalanceerde snack. Wees voorzichtig, want noten bevatten veel vet, zodat ze een tijdje verteren. Adem dit RECHT niet in voordat je gaat rennen, of, als je dat doet, doe het rustig aan met de moeren. (via Fit Foodie vindt)

Lavender_Honey_Iced_Latte

3. Lavendel Honing Iced Latte: Koffie is niet alleen om je door de werkdag heen te helpen. Een beetje cafeïne voor je cardio kan je helpen je energiek te voelen en die vervelende mid-workout-muur te vermijden die altijd lijkt te sluipen. Koffie drinken voor je training kan ook helpen om de vetverbrandingssnelheid tijdens je daadwerkelijke training te verhogen. We hebben altijd geweten dat we van je hielden, koffie. (via Offbeat + Geïnspireerd)

Pumpkin_Oatmeal

4. Pompoen Havermout: herhaal na ons: havermout is geweldig. Maar pompoen havermout? Dat is nog beter. Niet alleen zal je maag niet grommen tijdens je training dankzij de dubbele dosis vezels, maar deze smakelijke behandeling geeft geleidelijk suiker af in je bloedbaan. Laat nu die TRX-klas zien wie de baas is. (via Glow Kitchen)

Peanut_Butter_Banana_Toast

5. Peanut Butter and Banana Toast: Vergeet wat het Atkins-dieet zegt; koolhydraten zijn NIET de vijand. Pindakaas, bananen en volkoren toast helpen je heel goed tijdens je training. Bananen helpen de kaliumspiegel stijgen (wat goed is omdat ze de neiging hebben te dalen als je veel zweet). Dus ga je gang en wordt geroosterd voor je grote training. (via Cupcakes & Cashmere)

Voedsel dat u na de training moet eten

Spiced_Salmon_Kebabs

6. Gekruide zalm Kebabs: Je hebt super hard gewerkt om het uit te zweten. Nu is het tijd om je lichaam te trakteren op een heerlijk gerecht. Zalm heeft niet alleen een ton eiwit, maar het heeft ook bioactieve peptiden en kleine eiwitmoleculen om ontstekingen te helpen verminderen en u gezamenlijke ondersteuning te bieden bij het opnieuw opbouwen van die spieren. Daar zullen we eten. (via Bon Appétit)

Banana_Kefir_Smoothie

7. Banana Kefir Smoothie: Als u Kefir nog niet hebt ontmoet, moet u dit doen. Deze gefermenteerde melk is gemaakt van probiotische bacteriën en bevat 11-14 gram volledig eiwit, waarvan er geen van nature in het lichaam voorkomt. En wist je dat eiwit uit een dagboek, zoals kefir, helpt de spiermassa te behouden? Klinkt best goed voor ons. (via What's On the Plate)

poached-eggs-sweet-potatoes-and-brussels-sprouts

8. Gepocheerde eieren met zoete aardappelen en spruitjes: na de training, wil je de koolhydraten en het eiwit. Dit gerecht heeft zowel en dan wat. Eieren verpakken het eiwit en helpen bij spierherstel, terwijl de zoete aardappelen vol zitten met vitamines B6, C en D, magnesium en kalium om u te helpen de uitgeputte glycogeenniveaus te herstellen. (via Five and Spice)

Cilantro_Ginger_Hummus

9. Cilantro en Ginger Hummus: Laten we eerlijk zijn: je bent super moe van die training. (Goed gedaan trouwens.) Het laatste dat je wilt doen, is eten maken, toch? Nou, geluk voor jou, hummus is meer dan gemakkelijk samen te kloppen. Bovendien zijn de kekerbonen rijk aan eiwitten, terwijl bij de pitabroodje alles draait om de langzaam vrijkomende koolhydraten, zodat je niet crasht en verbrandt. (via A Beautiful Mess)

Raspberry_Mango_Cashew_Chicken_Salad

10. Raspberry Mango Cashew-kippensalade: met die draaiklasse bent u net in de grootste herstelmodus beland. Dus je hebt een voedzame maaltijd nodig zoals kip, groenten en fruit. De magere eiwitten en koolhydraten helpen je te vullen zonder dat je je opgeblazen voelt. Iedereen is een grote winnaar met deze maaltijd. (via Creme de la Crumb)

Welke voeding eet u voor en na uw training? Vertel ons in de reacties hieronder.