Het internet is zo in de war Over Kylie en Tyga's Relatiestatus

Nog een dag, nog een ander Kardashian-Jenner-gerelateerd drama . De focus van het moment, volgens webiverse, is of Kylie en Tyga nog steeds iets zijn. De mensen bij Mensen gingen op zoek naar een antwoord en het antwoord was: "[Het is] gecompliceerd."

Mensen . "Er is altijd een soort drama met Kylie en Tyga." Echt waar. De make-up maven en rapper zijn samen drie jaar lang samen geweest. Er was een tijd dat ze over elkaar vlogen op sociale media, maar de afgelopen paar weken was het verschrikkelijk stil. Dit heeft het internet verlaten met een gebrek aan sluiting.

We zijn hier om te helpen: blijkbaar zag de

Daily Mail op 13 maart het paar foto's maken van Kylie's outfit plaatsen op Instagram. Dus alles goed? Niet helemaal. E! Nieuws

beweert dat Tyga sinds 8 maart niet op Kylie's Snapchat is verschenen. Dat plaatst het stel meer dan een maand zonder elkaar te taggen. Duh-duh-duh. Maar wacht, op 4 april, Refinery29 merkte op dat Kylie lipsynchronisatie met het lied van Tyga op een Snapchat-video was. Betekent dit dat ze nog steeds bij elkaar zijn of was het meer een post-break-up moment van zwakte? (We zijn er allemaal geweest.)

Het mysterie verdiept dankzij de adelaarsogen op J-14 die Tyga zag die op 9 april een van de Instagram-berichten van Kylie leuk vond.

Waar zijn de realiteit camera's laten zien wanneer we ze nodig hebben? Ze volgen Kylie voor haar nieuwe serie, Life With Kylie , maar volgens een bron die tegen

Mensen sprak, krijgt Tyga niet veel zendtijd. Drama (en paparazzi) volgen hem nog steeds: Gisteravond, nadat hij een club had verlaten, werd hij door de politie overgehaald voor een "soberheidscheck" (die hij volledig overnam). Hollywood Life beweert dat hij Kylie heeft gebotst tijdens de incident maar ze sms'te niet terug. Dus dat betekent dat ze samen zijn of niet. Hé, liefde is niet gemakkelijk, vooral wanneer de wereld toekijkt. Denkt u dat Kylie en Tyga nog lang en gelukkig zullen eindigen? Laat het ons weten @fijngenoegenandCo! (Foto door Craig Barritt / Getty Images)