De * Smart * Kitchen Gadgets Cadeaugids voor de Techie + Foodie in uw leven

Als u een technisch onderlegde foodie op je cadeaulijst (misschien is het zelfs jij), winkelen kan dit jaar niet eenvoudiger. Er zijn een hele reeks coole aangesloten keukengereedschappen op de markt, een aantal spannende crowdfunding van Kickstarter en Indiegogo. Als het slimste wat je in je eigen keuken hebt die LED-cocktailshaker is die je kreeg van het White Elephant-feest van vorig jaar, is het tijd om je gadgetgame te spelen. We hebben het over Jetsons-niveau technische uitvindingen die al het werk voor je doen. Hier zijn 11 slimme gadgets voor thuis - van een slimme oven die verbinding maakt met je iPhone tot een droomcocktailmixer die als een Keurig voor drank is - dat elke fijnproever die zijn of haar zout waard is (heyo!), De eerste wil zijn die eigenaar is in 2017.

gadget-dash-button-sq

1. Amazon Dash Button ($ 5): voor diegenen die willen voorkomen dat ze essentiële boodschappen uit de boodschappenlijst halen, kan Dash Buttons hen helpen. De kans is groot dat er een WiFi-verbonden knop is die overeenkomt met al je meest gebruikte producten - van Vitamin Water tot Peet's Coffee tot Playtex Tampons, daar is een app voor. En voor deze prijs maken ze een gepersonaliseerde kousvuller of een uniek White Elephant-cadeau.

gadget-range-sq

2. Supermechanical Ember Range Smart Thermometer ($ 60): Sta niet te staan ​​in uw ovenraam wanneer u zich zou kunnen vermengen met uw dinergasten. Deze kleurrijke slimme thermometer zal u op uw iPhone waarschuwen wanneer uw braadstuk tot sappige perfectie wordt gekookt.

gadgets-hapifork-sq

3. Amazon HAPIfork Bluetooth-enabled Smart Fork ($ 64): dit aangesloten bestek pakt waar de apps voor het volgen van eten je laten hangen, omdat het feitelijk hoeveel happen eten je eet. Er is een dashboard om u te helpen uw voedselinname te analyseren. Bovendien kunt u waarschuwingen instellen om u te waarschuwen wanneer u te veel te snel eet.

gadgets-drop-sq

4. Amazon Drop Kitchen antislip siliconen aangesloten keukenweegschaal ($ 73): De Drop-keukenweegschaal is een perfect cadeau voor de newby-kok, maar zelfs ervaren koks zullen er dol op zijn. Het maakt niet alleen het meten van schopvast, maar het zal je ook stap voor stap door je favoriete recepten op je iPhone of iPad leiden, ingrediënt per ingrediënt.

gadget-indigogo-smartplate

5. Indiegogo SmartPlate ($ 80): dit is voor de kijkers in je leven die gezonder proberen te eten, maar ze zijn niet geïnteresseerd in het invoeren van vervelende details over hun voedselconsumptie. SmartPlate maakt gebruik van geavanceerde fotoherkenning en kunstmatige intelligentie om alles wat u eet binnen enkele seconden te identificeren, analyseren en volgen en gegevens naar een app op uw telefoon te verzenden.

gadgets-invoxia-sq

6. Amazon Invoxia Triby Smart Speaker ($ 102): deze draagbare luidspreker kan worden geïntegreerd met Amazon Alexa, zodat je tijdens het koken muziek kunt afspelen. Maar het is de coole whiteboard-functie die het extra speciaal maakt. Omdat de Triby is verbonden met WiFi, kun je overal waar dan ook notities naar je keuken sturen en je eraan herinneren om items uit je boodschappenlijstje op te halen of je roomies te laten weten dat je op weg bent naar huis met pizza.

gadget-pantelligent-sq

7. Pantelligent Smart Pan ($ 126): Pantelligent heeft een bluetooth-compatibele braadpan gemaakt die waarschuwingen verzendt naar uw iPhone wanneer u niet bij de kachel bent. Met behulp van hun app, zoek je een recept dat je leuk vindt, start je de pan op en de app leidt je stap voor stap en waarschuwt je wanneer het eten klaar is.

gadgets-crockpot-sq

8. Amazon WeMo Smart Crock Pot Slow Cooker ($ 130): Recepten voor langzame recepten zijn nu ZO trend en deze op smartphones aangesloten slowcooker tilt het op een hoger niveau. Werkt u later dan u dacht? Pak je smartphone en zet de instelling op warmer tot je thuis bent. Je kunt de bereidingstijd, temperatuur en zelfs aan / uit veranderen terwijl je onderweg bent.

gadgets-mrcoffee-sq

9. Target Mr. Coffee Smart Optimal Brew 10 Cup koffiezetapparaat met WeMo ($ 150): sluit dit koffiezetapparaat aan op WiFi, start de telefoon-app op en u bent klaar om uw koffiezetapparaat te zetten waar u ook bent. De app kan ook meldingen verzenden als je vergeet het water bij te vullen of de pot terugzet naar de machine als je deze de laatste keer gebruikt.

gadgets-somabar-sq

10. Kickstarter Somabar ($ 430): deze WiFi-cocktailmachine is als een dronken Keurig die op je kookeiland zit. Download de Somabar-app, vul de zijcontainers met uw favoriete alcohol en mixers en gebruik vervolgens uw telefoon om drankbestellingen te plaatsen.

gadgets-juneoven

11. June Intelligent Oven ($ 1.500): Maak kennis met June, een aan de oven gekoppelde aanrechtoven die klaar is om op je bagel te roosteren, je steak te koken (zoals jij het wilt) en een sms'je te sturen wanneer je muffins met bosbessen klaar zijn met bakken. Het neemt in feite de plaats in van alle andere ovens. Als je een van deze hebt op je aanrechtblad en een boodschappentas vol met de voorgerechten van Trader Joe, dan heb je meteen een feestje.

Als je dol bent op de nieuwste keukengadgets, volg ons dan op Pinterest voor meer.

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.