Dit handzame, zuiverende vacuüm is een droom voor allergievrijheden die uitkomt

'Dit is het seizoen om een ​​aantal ambitieuze afdrukken af ​​te drukken checklists voor de voorjaarsschoonmaak, pakken die rommelige kasten aan en diep reinigen alles wat er gevallen is tussen de bankkussens na een lange winter van Netflix-binges. Maar hoe zit het met alles wat nog in je zit in je kussens, gordijnen en tapijt? Yep, huisstofmijt en allergenen zijn echt, en ze hebben iets stevigers nodig dan je oude vacuüm. Gelukkig is RAYCOP - de best verkopende lijn van producten voor thuisgebruik en textielzuivering in Japan - nu voor het eerst verkrijgbaar in de Verenigde Staten. De twee nieuwste modellen, de RAYCOP RS2 en de RAYCOP LITE, zijn ontworpen om elke vierkante centimeter waar uw gezin woont, slaapt en eet, te reinigen en te ontsmetten. RAYCOP is ontworpen en ontwikkeld door een arts en is de dustbuster die drie keer voorkomt effectiever bij het opruimen van allergenen dan uw traditionele stofzuiger. Dus hoe werkt het? Het high-tech reinigingshulpmiddel maakt gebruik van HEPA-filters en UV-lichtpenetratie om u te helpen dieper te ademen (en gezonder!).

cleaners-2

Naast de ultraviolette (UV) lichttechnologie, gebruiken de RS2 en LITE van RAYCOP, respectievelijk $ 350 en $ 190, pulsaties. , geoptimaliseerde zuigkracht en uiterst efficiënte deeltjesluchtfiltering (HEPA) voor het verzamelen en vernietigen van schadelijke allergenen, pollen, bacteriën en huisstofmijt. In twee seconden verwijdert het UV-licht 99,9 procent van de bacteriën. In vijf seconden is 99,9 procent van de virussen verdwenen, waardoor je huis schoon EN veilig is.

Technology-Page-Slider-Images-4-1500x630

De RAYCOP bespaart ook water en energie, zodat je al je stoffen kunt zuiveren zonder meerdere wasbeurten te gebruiken of zelfs een professional inhuurt voor hard- schoon te maken stukken zoals gordijnen en decoratieve kussens. Of u nu een allergielijder bent, een ouder bent of dit voorjaar iets rustiger wilt ademen, u kunt overwegen om het apparaat te kopen (AKA uw nieuwe BFF voor reiniging).

raycop_01

Reinigt u uw huis met de RAYCOP? luchtreiniger? Tweet ons @fijngenoegenandCo!

fijngenoegen + Co gebruikt soms gelinkte links om door anderen verkochte producten te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.

(Foto's via Raycop)