Deze vakantie-geïnspireerde shoot zal je overtuigen om te Elope This Christmas

Er is geen seizoen dat romantischer is dan de feestdagen . Het schrille contrast tussen het winterlandschap en de warmte, gezelligheid en liefde die deze tijd van het jaar de binnenruimtes omhult, is bedwelmend. Heb je nog een reden nodig om in de winter te trouwen ?! Maar als een grote bruiloft te overweldigend is om je voor te stellen tijdens het drukke vakantieseizoen, laat deze romantische vluchtigheid je overtuigen om je grote dag intiemer te maken. Voor deze gestileerde shoot was CAKE Event Co. zo geïnspireerd door de verbluffende wereld. natuurlijke schoonheid en warmte van het vakantieseizoen. Domaine Roy & Fils, een favoriete locatie van PNW (Pacific Northwest voor elke nieuwkomer) met een prachtig uitzicht op de Willamette-vallei, bood de perfecte setting om een ​​prachtige op winteropnames geïnspireerde shoot te realiseren.

kimsmithmillercakeeventstyledshoot66

Deze shoot betekende een eerbetoon aan de typische kleuren en texturen van de winter, met de nadruk eenvoud door ingetogen elegantie en natuurlijke charme. Door Boheemse details te combineren met stoere, grillige boeketten, antieke vondsten en heerlijke, dieprode Pinot waarmee het paar de hele dag kan toosten, was het eindresultaat zo romantisch. Het was een droom voor de winternachtvaart!

kimsmithmillercakeeventstyledshoot49

Een bontomslag en elegant hoofddeksel is het toppunt van glamour. Deze chique elementen contrasteren met de rustieke achtergrond en vormen een prachtige combinatie. Om nog maar te zwijgen, een pelsmantel is een stijlvolle manier om warm te blijven voor je portretten tijdens deze koudere maanden!

kimsmithmillercakeeventstyledshoot1

kimsmithmillercakeeventstyledshoot2

kimsmithmillercakeeventstyledshoot13

kimsmithmillercakeeventstyledshoot26

kimsmithmillercakeeventstyledshoot40

Witte taarten met eenvoudig groen zijn dit jaar allemaal razend populair. Het neutrale kleurenschema speelt goed bij de details van de metalen tafelstructuur.

kimsmithmillercakeeventstyledshoot84

kimsmithmillercakeeventstyledshoot93

Alles draait om textuur als het gaat om centerpieces. Gebruik weelderig groen met robuuste rode bloemen om Kerstmis tot leven te brengen.

kimsmithmillercakeeventstyledshoot98

kimsmithmillercakeeventstyledshoot101

(Styling & Planning: CAKE Event Company, Locatie: Domaine Roy & Fils, Fotograaf: Kim Smith-Miller, Floral: By the Bunch, Cake: Tier Catering , Haar & Make-up: Austie Eckley, Bruidsjurk: Azazie, Accessoires voor Bruids: Austie Eckley)

kimsmithmillercakeeventstyledshoot115

kimsmithmillercakeeventstyledshoot117

kimsmithmillercakeeventstyledshoot123

kimsmithmillercakeeventstyledshoot136

Volg ons op

Pinterest voor meer mooie inhoud voor bruiloft!