DIT is de grootste fout die je in je kast maakt

Als het gaat om kastorganisatie, wordt het een beurt We hebben een essentieel detail over het hoofd gezien in onze zoektocht naar een goedgevulde opslagruimte: hangers. Jazeker, het meest elementaire kast van je kast is eigenlijk het geheim van de eenvoudigste make-over ooit.

CorrieMcFadden1

De tip komt van consignment-expert Corri McFadden, wiens eBay-bedrijf, eDrop-Off, een bonafide fashion-girl-bestemming is geworden voor authentieke designerartikelen kopen en verkopen. Als iemand die de afgelopen tien jaar duizenden luxueuze looks professioneel heeft bewaard - om nog maar te zwijgen van haar slimme patronen - Corri zweert door de aanpak van haar duivel-in-de-details om een ​​perfecte kast te krijgen, snel. Dat kan ook: overwin gewoon deze drie belangrijke hanger-hangups.

ClosetHack1

1. Koop de juiste soort hanger : Yep, er * is * een juiste soort hanger, en jouw closet detox is niet compleet zonder hen. De game-changers: slanke fluwelen hangers. "Het mooie van deze kleerhangers is dat ze alle stoffen goed vasthouden, dus je zijden camis die altijd wegglippen, die blijven kleven aan de fluwelen laag," zegt Corri. Naast hun ingebouwde hoofdrolspelers zijn ze ook grote ruimtesavers. "Je kunt vier kledingstukken aan één op slanke kleding hangen aan een houten hanger," merkt ze op. Dus, het uitwisselen van je grotere hangers voor deze magere laat je eigenlijk ruimte over om de meest begeerlijke vondsten van dit seizoen te stashen. Grote win-win.

2. Weg met de stomerij freebies : het gooien van die draadhangers is de enige organisatieregel die Corri nooit breekt. "Haal die eruit! Ze zijn niet mooi. Haal alle stomerijproducten daar weg zodat je kleding op één consistente hanger staat ", zegt ze. "Het zal je kast stroomlijnen en elke ruimte opheffen om er meteen uit te zien als een hangruimte voor de detailhandel." Houd de verleiding op afstand door een stuk te doen wat je gaat ophangen om te zorgen dat je nooit een hanger tekort komt , bestel dan Slimlines online. "Zorg dat ze bij je thuis worden afgeleverd, zodat je niet al die dozen met hangers hoeft te sjoelen", zegt Corri, en zorg ervoor dat je online plekken scout met gratis verzending om tijd te besparen en .

3. Maak het een huisbreed systeem : consistentie is de sleutel tot het vastleggen van nieuwe routines. Als je je nieuwe hangers associeert met een nieuwe start voor je kast, is het misschien net wat je nodig hebt om het voor eens en voor altijd georganiseerd te houden. Als dat voor je garderobe werkt, vergroot dat dan in je hele pad. "Het is alles wat we in ons huis gebruiken," zegt Corri. "Ze verkopen ze ook in kindermaten. Dus, het is iets dat je in elke kast van je huis kunt overdragen. En hier in mijn winkel hebben we er waarschijnlijk 4.000. Ik ben geïnvesteerd in de slimline-hanger. "

Met welke kast-hacks leeft u? Vertel ons over de manieren waarop je de voorjaarsschoonmaak kickstart in de onderstaande opmerkingen.

(Foto via Emma Arnold)