Deze Kickstarter zorgt voor een spannende nieuwe manier

We zijn altijd op zoek naar doe-het-zelf. We houden ervan decoraties en hacks te maken die ons leven gemakkelijker en aangenamer maken. We houden ook van het feit dat creatief zijn super goed voor je is; het zorgt ervoor dat je positieve energie stroomt en kan zelfs goed zijn voor je fysieke gezondheid. En nu hebben we een extra speciale gelegenheid om lid te worden van een internationale community van creatievelingen.

Vickie Howell, een bekroonde knit, crochet en ambachtelijke omroep, heeft een nieuwe Kickstarter-campagne om je te leren hoe je een spannende brei moet maken nieuwe manier. The Knit Show met Vickie Howell is een webserie die garenbewerkingstechnieken combineert met elementen die spreken met de moderne, sociale media-slimme creatievelingen, waaronder experts uit de industrie en supersterrengasten en verschillende hoogwaardige projecten in een reeks moeilijkheden waar je een steek in kunt steken.

Volgens de campagne van Vickie zal elke aflevering van de show ook bevatten: "een segment gericht op mentale en fysieke gezondheid met betrekking tot breien en haken, of een leuke blik op de winkels, groepen en leefstijlen van onze wereldwijde ambachtsgemeenschap. "Die community zal gemakkelijk toegankelijk zijn via sociale media - perfect voor de moderne DIYer!

Ik bedoel, kijk maar naar alle leuke dingen die je kunt breien!

Een van de beste delen o f de nieuwe show is dat het eerste eerste seizoen in één keer live gaat, zodat je het geheel in je eigen tempo kunt bekijken.

De campagne eindigt op woensdag 19 april. Als je niet zo lang wilt wachten op een paar goede brei-instructies, ga naar onze ONLINE LESSEN -sectie en bekijk de INTRO TO KNITTING -klasse van Vickie. Als je eenmaal een online les hebt gekocht, is deze voor altijd van jou, zodat je deze kunt bekijken wanneer en hoe vaak je maar wilt!

Oh, en vergeet niet dat je naar Doel en schep onze gebreide sjaalkit . Het heeft alle benodigdheden die je nodig hebt om te beginnen als je de Vickie's Intro to Knitting-les volgt.

Deel je creatieve meesterwerken met ons op Instagram door @fijngenoegenandCo te taggen met de hashtag #iamcreative.

(Foto via Vickie Howell / Kickstarter)