Deze nieuwe, geweldige telefoon buigt om je pols als een klikarmband

Dit is een telefoon die draagbare technologie herdefinieert - in feite combineert het de jaren 90 nostalgie en gemak op een manier die je nog nooit hebt gezien. Tijdens hun conferentie op donderdag onthulde het technologiebedrijf Lenovo buigzame telefoons en tablets die na het buigen volledig van functie veranderen. Met de hulp van YouTube-ster Meghan McCarthy toonde Lenovo een telefoon die verandert in een armband en een tablet die in een telefoon kan worden opgeblazen.

lenovo

De telefoon, genaamd CPlus, tilt buigbare technologie naar een hoger niveau. Het heeft niet alleen een buigbaar scherm, maar ook buigbare hardware. Zoals McCarthy al zei, is dit een ENORME spelwisselaar voor die dagen dat je een jurk draagt ​​zonder zakken. De telefoon past zich automatisch aan om een ​​slim horloge te worden op het moment dat het om een ​​pols wordt gewikkeld en vervolgens direct naar een normale, rechte telefoon wordt geklikt. De hele vorm herinnert ons een beetje aan onze liefde voor die jaren 90-slap-armbanden.

Het apparaat is nog niet op de markt en het zal waarschijnlijk niet lang duren, maar we houden onze ogen open voor de première. Een paar dagen geleden debuteerde Samsung ook met een buigzame telefoon waarop onze nostalgische geek wacht op de heropleving van een high-tech flip-telefoon.

Bekijk de volledige video hieronder!

(h / t Mashable, foto's via Lenovo )

Плюсануть