Dit nieuwe merk is als Birchbox voor vitaminen

Vitaminen zijn intimiderend. Voor zo'n klein product kunnen ze een indrukwekkende hoeveelheid verwarring veroorzaken. Details over de werkelijke ingrediënten en waar ze vandaan komen, zijn minimaal in deze branche, waardoor het bijna onmogelijk is om te weten wat je echt neemt en hoe puur het is. Bovendien, proberen om erachter te komen wat je nodig hebt en wanneer is in principe als jezelf onderwerpen aan een zelf-geïnduceerde, Googelen zwart gat. Welke multivitamine is het beste? Heeft u eigenlijk een multivitamine nodig? We gaan gewoon door en houden je daar tegen. Dit hele proces kan eenvoudiger - en het kan worden aangepast. Uitzoeken welke vitamines je nodig hebt, is moeilijk, omdat niet iedereen dezelfde vitaminen zou moeten nemen. De oplossing? Het nieuwe vitaminemerk: Care / of.

care-of-feature

Care / of zojuist gelanceerd afgelopen woensdag en neemt een totaal nieuwe benadering van het dagelijkse ritueel aan door u te helpen bij het samenstellen van een op maat gemaakt pakket speciaal samengesteld voor u en uw lichaam. Op de Care / of-site wordt u gevraagd om een ​​snelle enquête van 45 vragen te maken met betrekking tot uw doelen, levensstijl en waarden, zodat u erachter kunt komen wat u moet doen.

Ik heb het geprobeerd. Het duurt slechts ongeveer vijf minuten om te voltooien. Aan het einde zal het een lijst maken van welke van hun 30 supplementen ze aanbevelen. Ik noemde immuniteit, huid, stress en geheugen als vier gebieden waar ik hulp bij wilde hebben. Ze adviseerden een paar vrij eenvoudige toevoegingen: calcium en vitamine C. Maar ze stelden ook twee voor waar ik nog nooit van had gehoord: Astaxanthin, wat kan helpen het geheugen te verbeteren en Rhodiola, wat helpt vermoeidheid te verminderen.

Elk supplement gaat vergezeld van een kort overzicht van wat het is en hoe het zou moeten helpen. Bovendien, en enigszins nieuw voor de vitamine-industrie, bevat het links naar onderzoek naar elke suggestie die is ondersteund door duizenden peer-reviewed onderzoeksartikelen die zijn beoordeeld door Care / of de wetenschappelijke adviesraad van artsen en voedingsdeskundigen.

Ze hebben misschien niet de meest uiteenlopende vitamines die er zijn, maar net als de onlangs gelanceerde ritueel-vitamine is transparantie de spil van hun missie. Ze leveren alleen vitaminen die ze in staat zijn om een ​​solide achtergrondverhaal te bieden. Ze weten waar het vandaan komt, en jij ook.

care-of-produc

Als je je zorgen maakt over hoe schattig Care / of-vitamines eruit zien (want zoals, als je dat doet), is het antwoord erg. De selectie is beschikbaar op basis van een abonnement en uw maandverpakking wordt geleverd in een schattig theeachtig doosje dat eerlijk een welkome aanvulling zou kunnen zijn op het aanrecht in de keuken of de badkamer. De 30 afzonderlijke pakketten hebben ook uw naam erop. Noodzakelijk? Nee niet echt. Maar het maakt wel duidelijk dat dit vitamines speciaal voor jou zijn samengesteld. Ze hebben letterlijk uw naam erop.

Ga naar de site van Care / of om te zien wat ze voor u zouden aanbevelen.

Zou u uw twijfelachtige multivitamine voor dit soort dingen sloten? Deel uw mening met ons op Twitter @fijngenoegenandCo.

(Photos via Care / van)