Deze handige truc maakt van uw iPad een tweede scherm voor uw computer

U weet nu dat uw iPhone kan verdubbelen een heleboel verschillende gadgets, maar we weten zeker dat je niet wist dat je iPad ook meer kon zijn dan alleen, nou ja, een iPad. Als je ooit door de pijn en het lijden bent gegaan om door een aantal verschillende tabbladen - of zelfs programma's - op je Mac te waden, zul je begrijpen dat er een tweede scherm nodig is. Gelukkig zijn er zelfs opties voor degenen die geen hebben een tweede monitor. Het enige wat u nodig heeft, is uw vertrouwde iPad. Yup, geloof het of niet, dat is de Mac-bureaubladlay-out op een iPad Mini 4. Geen toverij betrokken! Gewoon een handige app van voormalige Apple-technici die erkenden dat een display soms niet genoeg is. Voer Duet in, de app waarmee je van je iPad een redder in nood kunt maken. Eerst moet je de app downloaden op je Mac en je iPad (de iOS-versie is prijzig, maar vertrouw ons - het is ZE de moeite waard).

duet-display-1

Sluit vervolgens je iPad met een USB-poort aan op je Mac bliksemkabel en start de Duet-app op uw iPad en Mac. Je zou het kleine Duet-pictogram (een kleine "d" in een cirkel) in de menubalk van je Mac moeten zien. Wanneer u erop klikt, ziet u uw nieuw aangesloten iPad en een heleboel opties, zoals welke resolutie u moet gebruiken (standaard = batterij-efficiënt, netvlies = serieus goede kwaliteit maar krachtige drainage) en de mogelijkheid om het beeldscherm van uw Mac te spiegelen in plaats van gebruik het als een extensie. Er is zelfs ondersteuning voor de Touch Bar van de nieuwste MacBook Pro. Als je eenmaal bent ingesteld, werkt je iPad vrijwel hetzelfde als elk ander scherm!

duet-display-4

Hebben we al gezegd dat je alles kunt regelen met je muis / trackpad en toetsenbord? Yep! Als je dacht dat je zou moeten knoeien met een toetsenbord op het scherm of je vinger zou moeten gebruiken als een aanwijzer zoals op die old-school touchscreens, vergiste je je ten zeerste.

duet-display-3

Als je PC bevalt boven Mac, is er ook een app voor jou . Duet's makers kunnen je niet zo goed laten, toch? Maak je klaar om de ultieme draagbare gebruiker met twee beeldschermen te worden.

DL It:

$ 10 op iOS en pc Waar zou je een tweede scherm voor gebruiken? Vertel ons @fijngenoegenandCo!

(Foto's via Duet-app)