Deze site neemt u mee achter de schermen van uw droom Job

Heeft u zich ooit afgevraagd wie uw e-mail beantwoordt? -mails op Twitter? Hoe zit het met die achter die ooit-zo-vlekkeloze voorgestelde pinnen op Pinterest? Nou, blijkt dat je niet alleen bent. Er zijn genoeg mensen overal op het internet die de hersens en de brawn achter sommige van de grootste sites op het web willen demystificeren. Otelic is in wezen de Instagram voor grote webbedrijven. Je kunt rondvaren en zien wie er achter een aantal echt grote online aanwezigheden zit. Misschien wil je ons leren kennen? Maak maar een grapje, dat doe je eigenlijk al.

store-front

We kregen de kans om met Marcus Tallhamn, medeoprichter en CEO te praten, en het eerste dat we nodig hadden om te weten was: hoe kwam je met de naam? "Otelic is afgeleid van het woord 'autotelic', wat 'driven by purpose' betekent." Hij en mede-oprichter Sean Abrahams vonden dat dit concept drie dingen perfect voor hen beschrijft: "1. Ons eigen perspectief op hoe werk zou moeten zijn 2. Onze klanten: teams gedreven door doel 3. Onze missie: mensen helpen geluk te vinden op het werk. "Wat betreft wat het idee inspireerde, zegt hij:" We startten Otelic omdat in onze ervaring is het moeilijkste aan het bouwen van een bedrijf bijna altijd het managen van uw team. Het inhuren, afstemmen en behouden van een groep geweldige mensen is super moeilijk. Otelic starten was dus voor 100% gedreven door het persoonlijk ervaren van het probleem dat mensen niet gelukkig zijn op het werk. En ik heb het niet over oppervlakkig geluk, maar het soort geluk dat het resultaat is van het werken met een geweldige groep mensen die je leuk en vertrouwd, op een missie waar je om geeft, in een rol waarin je echt een verschil kunt maken. Dat is waar en diep geluk. Ons doel is om mensen te helpen dat te vinden. "

producthunt

We denken dat Otelic het aanvraagproces voor veel potentiële werknemers zal vereenvoudigen door hen een realistisch beeld te geven van de cultuur van hun droombedrijf. Hoewel ze al snel groeien, kun je misschien stemmen om je favoriete bedrijven een bijdrage te laten leveren, zoals Spotify of Yelp.

We weten

frankly

dat we achter de schermen willen komen om alle bedrijfsfeesten te bekijken, evenementen en momenten van stille contemplatie. Maak je geen zorgen - we zijn er ook geweest. Lees voordat je solliciteert in het hele land wat Otelic te bieden heeft. We wisten niet eens hoe los we waren van wat het echt kost om andere

frankly2

andere online bedrijven te runnen totdat we deze jongens bij Frankly buiten in hun boardshort zagen werken. Wacht, denk je dat ze samen surfen? We moeten een bedrijfsvergadering hebben over onze eigen strandreis. Welk bedrijf wilt u het meest zien deelnemen? We stemmen op Pinterest ... nee, Spotify ... nee, Tumblr ...