Wat te kijken terwijl je de AC aan het slingeren bent Dit weekend

De VS zijn van plan om wat te zien registreer temperatuurhoogten dit weekend als die hittegolf er doorheen rolt. U hebt dus twee opties: bij het zwembad het hele weekend zitten of, als u geen zwembad hebt (wij ook!), Wacht u deze 10 shows en films in de wachtrij en weigert u uw airconditioning te verlaten. Het is bruut daarbuiten.

VOORBEREID VOOR SLAG

fighting

1. Vechten op Netflix en Amazon: Channing Tatum schittert als een straatverkoper die namaakwinkel en maanlicht verkoopt als een fantastische straatjager. Het is een sportfilm met grit en hart waarmee je meer geïnteresseerd bent in straatgevechten dan je voor mogelijk had gehouden. (Foto via Rogue Pictures)

2. Vikings op Hulu: The History Channel favoriet is terug voor een ander seizoen, nu streaming op Hulu. Het drama over Ragnar Lothbrok, een van de meest beroemde Vikingen uit de geschiedenis, is niet alleen aangrijpend en actievol, het is een interessante en informatieve terugblik op hoe Viking krijgers leefden en overwonnen. (Foto via Geschiedeniskanaal)

vikings-1

3. Z voor Zacharia op Amazon: Het is moeilijk genoeg om bij de laatste mensen op de planeet te zijn. Het is nog moeilijker als je wordt opgenomen in een liefdesdriehoek met de enige andere mensen op de planeet. Natuurlijk gaat het niet goed, en het wordt al snel een strijd om te overleven. (Foto via Silver Reel)

ZFORZACHARIAH

GET POLITICAL

1. Endgame op Amazon: Tijdens de laatste dagen van de Apartheid in Zuid-Afrika, kun je raden dat deze film emotioneel intens is. Het is een verhelderende kijk op geheime besprekingen die plaatsvonden in een landhuis in Engeland en onderzoekt hoeveel van de belangrijke veranderingen in Zuid-Afrika buiten het land is besloten. (Foto via Daybreak Pictures)

endgame

2. Ons merk is crisis op HBO en Amazon: Sandra Bullock en Billy Bob Thornton spelen de rol van Amerikaanse beeldstrategen die naar Bolivia zijn gekomen om voor de tegenovergestelde kanten van een presidentiële campagne te werken. Maar ze realiseren zich niet hoeveel er op het spel staat in deze zeer controversiële verkiezing totdat het voorbij is. (Photo via Warner Bros.)

our-brand-is-crisis

3. Man van het jaar op Showtime: De late, geweldige Robin Williams speelt de gastheer van een politieke satire-show die besluit zich kandidaat te stellen voor president. Als gevolg van een machineglek, wint hij uiteindelijk. De rest van de film is een politieke thriller, gespecialiseerd in cover-ups. De cast met alle sterren omvat ook Laura Linney, Christopher Walken, Lewis Black en Jeff Goldblum. (Foto via Universele Afbeeldingen)

man-of-the-year

HOE MAAK IK HET GROOT

1. Nauwelijks beroemd op Hulu en Amazon: als het lijkt alsof iedereen beroemd wil worden, deze realityshow over zussen die ze ZWEREN zou nooit een realityshow hebben is verfrissend. Het is tongue-in-cheek, slim en werpt een goede, lange blik op wannabes in Hollywood en Hollywood. (Foto via VH1)

Barely Famous

2. BoJack Horseman op Netflix: Zal ​​Arnett een paard spelen dat ooit de ster was van een sitcom uit de jaren 90? Maar nu besluit de aangespoelde paardenacteur dat het tijd is voor een comeback. De zeer grappige show is terug voor een derde seizoen van zijn kenmerkende, uitgestrekte, existentiële komedie. (Foto via Netflix)

BoJack_Horseman_S03E02_1m50s220f

LIEFDE EN LEVEN

1. Op zoek: de film op HBO: als je een fan van was met toen het slechts een show op HBO was , je moet dit weekend terugkomen voor de film. Het volgt Patrick (Jonathan Groff) als hij jaren later teruggaat naar San Francisco om te zoeken naar sluiting met zijn oude relaties. (Foto via HBO)

looking-movie

2. Punch Drunk Love op Showtime en Amazon: Relaties zijn niet gemakkelijk - vooral als je eenzaam bent en wordt afgeperst door een telefoongeslachtslijn. Deze rom-com, met in de hoofdrol Adam Sandler en Emily Watson, is op gelijke delen grappig, ontroerend, hartverwarmend en hartverscheurend. (Foto via New Line Cinema)

punch-drunk-love

Wat let je nog meer op dit weekend? Laat het ons weten @fijngenoegenandCo!

( Uitgelichte foto via Getty)