Deze fotoreeks die klassieke schoonheid herdefinieert, is niet te missen

Abi Ishola's fotoserie komt na een proces hoogst bekritiseerde recensie van Shonda Rhimes '

b

Hoe weg te komen met moord , die Viola Davis aanduidde als minder klassiek mooi dan andere actrices. De hashtag #lessclassicallybeautiful begon zich te verspreiden op sociale media en spoorde Ishola aan om haar project voor het fotograferen van zwarte vrouwen te starten. Om het bewustzijn te vergroten en stelling te nemen tegen dit soort aanstootgevende en racistische taal, noemde Ishola haar serie "Beyond Classically Beautiful" omdat, zoals ze zegt, "het in mijn gedachten de beste manier is om het idee van 'minder' iets te schudden. We zijn niet minder dan. Black Beauty gaat verder dan elk label of woord dat door iedereen kan worden gebundeld. "

b2

We waren het daar niet mee eens en de verbluffende foto's in de serie bewijzen meer dan haar punt. Bekijk de foto's en bekijk een deel van het werk dat plaatsvond achter de schermen van deze ongelooflijke fotoshoot.

b3

Inspireert dit project u? Denk je dat dit het gesprek over schoonheid in Amerika zal helpen openen? Vertel ons je mening in de reacties hieronder!

Плюсануть