U moet de waanzinnig lange oorbellen met lange mouwen van Bella Heathcote zien

Op donderdagavond schitteren de sterren van Fifty Shades Darker , waaronder Dakota Johnson en Jamie Dornan, liep op de rode loper voor de filmpremière in Los Angeles. En in een beweging die we helemaal zouden doen, maakte Bella Heathcote van de gelegenheid gebruik om haar look met wat zeer interessante accessoires naar boven te halen.

In de film portretteert ze de radeloze ex-vriendin van Christian Gray, maar gisteravond bij de première van de film zag Bella er allesbehalve uit. Ze tikte in het gewaagde gevoel van de film in top tot teen Saint Laurent van Anthony Vaccarello, een blik recht van de baan van het modehuis in de lente van 2017 en gestileerd door Penny Lovell. Ze combineerde haar asymmetrische, goudbruine jurk met zwarte hakken en dezelfde lange oorbellen met kwastjes die de modellen op de catwalk droegen, veel gekke / sexy / coole glamour-vibes channelde.

De oorbellen, die voor $ 595 worden verkocht, waren wat echt de kijken. Ze zijn net zo lang als de golvende, asymmetrische lob van Bella, en ze hebben zeker een statement gemaakt.

shopbop-kenneth-jay-lane

In het geval je op zoek bent naar een vergelijkbare stijl die een beetje meer draagbaar en ahem, betaalbaar is, zijn deze Kenneth Jay Lane oorbellen met kwastjes ( $ 40) zijn een goede optie, echter zonder het sleutelbeenweiden.

Wat denk je van Bella's oorbellen? Tweet ons @fijngenoegenandCo !

(Foto's via Shopbop, Alberto E. Rodriguez / Getty)