Je zult niet geloven wat we gebruikten om deze kleren te binden

Ga door je kast en pak elke witte kledingstuk dat je bezit, want deze nieuwe stropdas-sterftechniek is geweldig! Het heet ice tie dye en dat zijn de enige twee materialen die je nodig hebt - ijs en poedervormige kleurstof. Strooi eenvoudig de poedervormige kleurstof over het ijs en wacht tot het smelt. De kleurstof vermengt zich als het ijs smelt en zorgt voor prachtige aquarel patronen op je kleding. Het beste gedeelte? Er is bijna geen rommel ! De kleurstof verzamelt zich in uw container en is eenvoudig weg te gooien. Dus ga! Ren rond in je huis en vind alles wit - gordijnen, kussenslopen, opgeknipte witte tees en vooral de "blanken" in je kast die niet dat wit meer zijn.

Tie_Dye_Ice_TShirts_136

Materialen:

- witte kleding

- natriumcarbonaat

- poederverf

- ijs

Gereedschap:

- koelrek

- grote pan

- grote vaas

Tie_Dye_Ice_TShirts_01

Instructies:

1. Bereid je kleding voor door ze onder te dompelen in natriumcarbonaat. Afspoelen en laten drogen.

2. Plaats het koelrek in de pan en leg uw kledingstuk erop.

3. Bedek het hele kledingstuk met ijs en strooi het ijs met verf.

4. Wacht tot het ijs volledig is gesmolten, was de extra kleurstof uit en laat het kledingstuk drogen.

Tie_Dye_Ice_Tshirts_02

Om de meest levendige kleuren te krijgen die niet vervagen, laat je kleding weken in natriumcarbonaat voordat je gaat verven. Volg de instructies op het pakket.

Tie_Dye_Ice_TShirts_11

Plaats uw koelrek in een pan en leg uw witte kledingstuk erop. Maak je geen zorgen over de manier waarop je stof op het rek zit - het kan een rommelige stapel zijn. Bedek het geheel met ijs en strooi er verf op. Laat het ijs volledig smelten, spoelen, drogen en slijten!

Tie_Dye_Ice_TShirts_044

Presentatie van project # 1! Het ijsverven geeft dit kledingstuk een verbazingwekkend waterverfeffect - het ziet er bijna geverfd uit. We houden van de eenvoudige kleuren van dit stuk, maar besloten de techniek nog een paar runs te geven met een ander kleurenpalet.

Tie_Dye_Ice_TShirts_045

We zijn IN LOVE! Voor dit stuk sprenkelden we de kleuren in rijen en liet het ijs het mengen. We zijn geobsedeerd door deze aquarel zonsondergang.

Tie_Dye_Ice_TShirts_042

De laatste jurk die we probeerden was chiffon en we waren verbluft over de resultaten. Niemand geloofde dat het een doe-het-zelf-project was. Ze dachten zeker dat het een winkel was! Lijkt het niet op een Chinees bloemenschilderij? Zo mooi.

Tie_Dye_Ice_Tshirts_03

Als je geen koelrek hebt (de koekjes gaan gewoon van de bakplaat in je mond), hebben we een tweede optie voor jou - de ijsverfparfait! Pak een grote vaas en leg ijs, kleurstof, kledingstuk, ijs, kleurstof, kledingstuk tot je de top bereikt. Opmerking: de bovenste laag moet met ijs bedekt zijn met kleurstof.

Tie_Dye_Ice_TShirts_39

Dit kost tijd om te smelten. Laat het een nacht staan, of als je gehaast bent, plaats je het voor een kachel.

Tie_Dye_Ice_TShirts_046

Deze legging was op de bodem van de parfait. Het ijs op de bodem was geel en groen en het ijs erop was geel en oranje. De laag erboven had wat blues die naar beneden druppelde om mooie accentvlekjes te creëren.

Thrift_Store_Ottoman24520

We denken dat de middelste laag van de parfait het beste bleek te zijn. Het was in staat om alle kleuren van elke laag op te nemen. Workout top FTW!

Tie_Dye_Ice_TShirts_041

Deze jurk was op de top van de parfait meestal bedekt met gele kleurstof. Het pakte ook wat blauw en roze uit de laag eronder.

Tie_Dye_Ice_TShirts_049

Tie-kleurstof, bloemenborrels en zonnebrillen - een echt teken dat de zomer is aangebroken!

Tie_Dye_Ice_TShirts_082

We kunnen deze aquareltechniek nog steeds niet overnemen!

Tie_Dye_Ice_TShirts_098

zomer zomerjurk is perfect voor zomerse feestjes, festivals of loungen aan het strand.

Tie_Dye_Ice_TShirts_119

Van yoga tot boodschappen tot een informele weekendkledij, je hebt deze legging nodig in je leven.

Tie_Dye_Ice_TShirts_140

Deze brengt ons terug naar het zomerkamp.

Tie_Dye_Ice_TShirts_062

Tie dye kan ook zeer stijlvol zijn. In combinatie met een blouse, zullen de hoofden draaien!

Wat denk je van ijsbinder? Ben je net zo geobsedeerd als wij? Probeer het uit en deel je creaties met de hashtag #iamcreative. Laat hieronder uw vragen en opmerkingen achter.

How-To-Tie-Dye-Your-Clothes-With-Ice